tisdag 11 juli 2017

Det är dags att registrera alla extrema kollektivister
Det som hände i Ukraina kan också hända var som helst i Europa, till exempel kunde Hamburg ha blivit såsom i Kiev, där Höger Sektor tillsammans med andra nazister störtade Ukraina i fördärvet, med resultat att nu sitter det en jude och styr över Ukraina.

Det nazistiska SvP skickade folk till Ukraina för att slåss på Höger Sektors sida. Dessa personer är idag medlemmar i Motståndsrörelsen. Dessutom var det en massa kommunister där, så vi ser att det egentligen inte är någon skillnad mellan kommunister och nazister.

Kommunisterna har lockat med kampen för arbetarnas rättigheter och nazisterna lockar med kampen för den vita rasen, men eftersom de hyllar kollektivismen och tar kamp mot individualismen kommer ett nazistiskt samhälle att bli lika mindervärdigt som vilket kommunistsamhälle som helst.

Till argumentet om att det blev oerhört mycket bättre i Tyskland efter att Hitler tog makten vill jag påminna om att det också blev oerhört mycket bättre i Kina efter att Mao tog makten, tills Mao beordrade kulturrevolutionen och därefter fick kineserna ett helvete. Fick inte tyskarna ett helvete på grund av alla Hitlers krigsinsatser?

Det är dags att även se nazister som vänsterextremister, men som gärna använder högerretorik när det passar.Efter kravallerna i Hamburg vill den tyska regeringen uppföra ett europeiskt register över vänsterextremister, skriver Ekot. Angela Merkels närmaste man säger att han är överraskad att vänstern använde våld.

Tysklands justitieminister Heiko Mass väntas initiera inte bara ett tyskt utan ett europeiskt register över vänsterextrema grupper. I vänsterextrema kravaller deltar nämligen ofta människor från många olika europeiska länder. De reser runt och hjälper varandra. Bland annat omhändertogs två svenskar i Hamburg i helgen. Fria Tider

Kollektivism är själsdödande och folk följer lydigt i de fotsspår som trampats upp av stöveltrampande utopister. Man vill förbjuda andra partier och därmed stryps yttrandefriheten, för tänk om den som yttrar sig egentligen är en agent från ett av de förbjudna partierna?

Ingen vågar säga ett ord efter att förtrycket legitimerats genom den nya grundlagen. I Sverige av idag så är förföljelser av dissidenter lagvidrigt och myndigheterna begår brottsliga handlingar när de förföljer dissidenter, men efter en nazistisk eller kommunistisk revolution så blir det legitimt att förfölja alla som har en annan mening än den som stipulerats av Den Store Ledaren, antingen han kallas Führer som i Tyskland eller Rorsman som i Kina, så är det samma skit.

Civilisationen dör ut med nazism eller kommunism, för civilisationen behöver individualister som tänker utanför boxen. Alla uppfinningar som har gjorts har skapats av enskilda individer, inte av ett kollektiv. Samma gäller vetenskapsmän som jobbar med grundforskning, eller författare och liknande. Det är dessa män och kvinnor som har skapat civilisationen, just på grund av att de var individualister!

Jag håller helt med om att det behövs ett europeiskt register över vänsterextremister, och dit bör också räknas alla extrema kollektivister. Från kommunister till nazister, muhammedaner, Jehovas Vittnen, RFSL-aktivister och andra extremkollektivister, för kollektivismen är verkligen själsdödande!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar