fredag 7 juli 2017

Det ena hyckleriet avlöser det andra bland svenska politikerkräk!Sveriges justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) vill nu stoppa migrantresorna mellan Libyen och Italien, rapporterar Ekot. Han har plötsligt kommit på att tusentals människor dör på resorna. Han säger också att frivilligorganisationer samarbetar med människosmugglarna. Fria Tider

Det låter ju bra och insiktsfullt att mitt i alltihopa komma på att man helt sonika kan stoppa den här importen av kolonisatörer till Europa.

Å andra sidan kanske Sverige inte ligger i Europa ändå???

I så fall skulle vi ju kunna göra så här...Sverige var för inte så länge sedan det mest etniskt homogena landet i världen, men sedan vann fel sida i världskriget och Raul Wallenberg började importera sina rasfränder till Sverige, och plötsligt var alla judar värderade som änglar.

Glömt var alla hundratals gånger som judarna kastats ut ur Europa på grund av fientliga konspirationer mot sina respektive värdländer. Nu skulle det istället daltas med denna ras av framavlade psykopater, som i sina skrifter, både i Bibelns gamla testamente och i framför allt Talmud, hyllar folkmord. Demokratbloggen

Detta hyckleri och dubbla budskap har sionisterna finslipat borta i USA, där Donald Trump får stå som talesman för detta dubbla budskap. Man säger en sak så att folk känner sig nöjda, sedan agerar man på precis motsatt sätt. Det innebär att vi ska låta bli att vara naiva och tro på vad som sägs. Det är handlingarna vi ska döma efter istället! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar