onsdag 19 juli 2017

Det finns andra verktyg för att komma tillrätta med våra egna problemDet här är en bra illustration på låtsasnationalisternas ”hjälp” till svenska folket. De gör allt för att fördärva vår situation så att de sionistiska judarna till sist ska lyckas med sitt uppsåt att utrota vita människor och därmed förstöra vår civilisation.

Det finns många exempel på en sådan sorts ”hjälp” som många aktivister ägnar sig åt i sin nationsfientliga propaganda, och här nedan kommer några exempel:Skyll på demokratin. Säg att det är demokratin som bär skulden till allting och bara när demokratin störtas så blir allt så mycket bättre och yttrandefriheten kommer att bli oändlig. Med denna lögn vill vissa låtsasnationalister försöka slå blå dunster i ögonen på oss att vi faktiskt har en fungerande demokrati i vårt land, och det är därför vi har fått det så besvärligt. Hela denna propaganda är inget annat än rent folkförakt!

Försök förmå folk att tro på SDs kraft, att det skulle bli mycket bättre om ett öppet sionistiskt parti skulle få makten. Underförstått är judarna så mycket klokare än oss svenskar så de kommer att hjälpa oss. Man vill slå blå dunster i ögonen på folk att SD, som ju är kända för att utesluta folk med idéer, skulle vara det perfekta partiet för oss, och att det skulle vara skillnad på SD och de andra partierna i förrädaroktetten.

Skyll på 40-talisterna, för det var ju under deras ungdom som riksdagen beslutade att förstöra Sverige och planera för Sveriges undergång. Att resten av 40-talisterna egentligen var nationalister ut i fingerspetsarna ska man inte låtsas om, bara man har några att skylla på utom judarnas makt över media.Skyll på kvinnorna. De utgör halva folket. Beskriv de allra galnaste feministerna och framställ dem som genomsnittet av alla kvinnor, även om dessa galna feminister bara utgör några promille av Sveriges alla kvinnor. Och syftet är samma som de tre övriga propagandalögnerna. Skyl över så att judarnas sionistiska makt inte märks.


Propagera våld så att alla svenskvänliga medier och personer skämmer ut sig. Nu när pendeln börjar röra sig tillbaka så är det dags att med alla medel få stopp på den pendelrörelsen, så därför börjar låtsasnationalisterna idag att propagera våld som metod att nå framgångar. Man låtsas att man inte märkt några framgångar, så därför kan våld behövas, nu när framgångarna faktiskt börjar komma.

Förbjud alla andra partier så får vi äntligen yttrandefrihet. Denna propaganda är så förljugen den kan bli. Om andra partier förbjuds så blir det ju legitimt att förfölja oliktänkande och sätta dem i fängelse, för man kan ju kanske tillhöra ett av de förbjudna partierna, och därmed minskar yttrandefriheten kraftigt!
Men det finns ett verktyg som redan visat sig framgångsrikt och det är internet.Vi ser redan idag en reversering av vansinnespolitiken. Den börjar med en förändring i retoriken innan det blir förändring på politiken. Allt fler politiker i förrädarpartierna börjar så smått att förändra sin retorik och låta mer folkliga istället för folkfientliga, och detta beror på att folk i allt större utsträckning får sin information från internet, där Fria Tider spelar en stor roll. Det är en nyhetssajt som blir allt större.

Dessutom finns det andra mindre sajter som kan växa till vartefter, och det finns otaliga bloggar där folkets röst hörs allt starkare. Det är demokratin som hörs, och hela internet är en uppfinning som leder till demokrati över hela världen, och det är verklig demokrati som växer fram, inte någon värdelös demokratur som låtsasnationalisterna kallar demokrati för att förvilla oss.

Tack vare internet är vi redan på väg att få demokrati över hela världen, och därmed också världsfred som kommer att räcka i evinnerliga tider!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar