onsdag 12 juli 2017

Det finns dom som inte bara har tomtar på loftet ... //Kenneth Sandberg
- ”trollet långt ute på den mörkblåbruna högerkanten”...
...........


Dick Sundevall

Några troll långt ute på den mörkblåbruna kanten envisas med att skicka ut massmejl till mig och ett antal andra redaktionschefer och chefredaktörer. En av dem skriver i sitt senaste mejl: "Om Sverigedemokraterna hade en ledare som Moderaten Hanif Bali, så skulle det åtminstone kunna finnas ett hopp om partiet och dess vilja att faktiskt avvärja den katastrof som väntar runt hörnet".


Katastrofen han syftar på är det gamla vanliga, alltså ”massinvandringen”. De här trollen har ju uppfattningen att Sverige som nation kommer att gå under på grund av invandringen. Efter att ha öst sin galla över Sverigedemokraternas ”mesige” ledare Jimmie Åkesson hänvisar han till en intervju med den moderata riksdagsmannen Hanif Bali, som ska visa varför han skulle vara en bättre ledare för Sverigedemokraterna.

Så det där mörkblåbruna högerspöket som mejlar mig och andra och tycker att Bali vore en bättre ledare för Sverigedemokraterna än vad Jimmie Åkesson är, kanske inte är så helt fel ute? Men det ska tilläggas att han i slutet av sitt mejl hävdar att:

- Allra närmast sanningen om tillståndet i Sverige och vilket fruktansvärt förräderi som Jimmie Åkesson – med stöd av Mattias Karlsson, Richard Jomshof och samlingen karriärister i den inre kretsen – gör sig skyldig till, får vi höra i det klarspråk som NMRs  Per Öberg och Simon Lindberg står för i deras tal i Almedalen”. (NMR är den nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen.)Dick Sundevall är Para§rafs chefredaktör. I närmare 40 år har han arbetat med rätts- och kriminalfrågor. Dick är mångfalt prisbelönt som journalist och författare med utmärkelsen Guldspaden och annat.Dick Sundevall:

- Det har blivit stora rubriker när det nu framkommit att polisen mörkat att ett eller flera gäng med invandrargrabbar gett sig på unga tjejer och tafsat. Alltså gjort sig skyldiga till sexuella övergrepp. Det är ju inte så att sexuella övergrepp mot kvinnor har uppkommit i och med en ökad invandring. Det har tyvärr existerat i alla tider i Sverige. Och de flesta som begår dessa övergrepp är infödda svenskar... 

*Själv minns jag Sundevall från 70-talet, då han var medlem i KFML/SKP, som på den tiden var nationalistiskt till den grad att de tog kamp mot judefamiljen Bonnier och ville ha ett helsvenskt Sverige.

Jag tycker inte att jag har ändrat mig så värst mycket sedan den tiden, men Pick Sundevall har tydligen gjort det!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar