torsdag 20 juli 2017

Det finns ingen anledning att starta ett nytt partiMånga dissidenter sliter sitt hår i förtvivlan över vad som händer i vårt land, och de hoppas att ett nytt parti kan komma att hjälpa, men de bortser ju fortfarande från den viktigaste faktorn för att vi har de här problemen i vårt land och över hela västvärlden. Vi styrs av Sions media!

Så länge man inte inser det så kommer ingenting att hända. Jag tror att de som står i begrepp att bilda nytt parti inte inser att det är främmande makt som påverkar folk att tänka som de gör, och som hela tiden felinformerar dem.

Det finns en kille i Norge som heter Hans Lysglimt Johansen, som har kommit upp med en idé som han tror på, och det är att bilda ett parti utan enhetlig ideologi, och så plockar han folk som visat sig vara modiga när det gäller att föra fram politiska åsikter för förändring. På det sättet hoppas han att folk ska börja rösta på dessa människor, för de viker inte ner sig. Men om det partiet över huvud taget kommer in i parlamentet så måste de följa med strömmen som alla andra.

Det är inte så att parlamentarikerna driver en politik som folk inte vill ha, för då åker de ut direkt. Som parlamentariker måste man hela tiden ”vinstmaximera” som det heter på företagarspråk. Man måste se till att få röster, för det är folkets röster som bestämmer landets framtid.

Folkviljan genomförs ju redan i parlamenten världen över, så parlamentarismen i sig är det inget fel på.

Som bevis för det kan vi bara ta Sverige som exempel. Här har vi ett valdeltagande på minst 80 procent, och de flesta röstar på förrädaroktetten.

Varför kallar jag dem för en förrädaroktett om jag ändå tycker att de gör rätt?

De gör rätt på sitt sätt. De följer folkets vilja så som den uttrycks i Sions media. Folk röstar efter hur de blivit informerade, och något annat kan man inte begära av dem. Så, om något parti ska bli ett stort parti så måste de bli så mainstream som möjligt, ungefär som Sverigedemokraterna, de som jag brukar kalla för sionistdemokraterna.

Det är den enda vägen att gå, någon annan finns inte.

Folk blir informerade

Folk röstar på sina företrädare

Parlamentarikerna genomför folkets vilja.

Så långt är det inget att klaga på, för folkmajoriteten får som den vill och det är det viktigaste i ett demokratiskt samhälle. Om dessa punkter stämmer fullt ut så har vi inget att klaga på. Då är det vi dissidenter som har fel. Men tänk om det är fel på någon av punkterna ovan?

Jag föreslår att ni tar en funderare på punkt ett.

Folk röstar faktiskt efter hur de har blivit informerade. Om vi tycker att de röstar fel och att förrädaroktetten förråder folket (rent objektivt sett) så beror det uteslutande på att informationen har blivit fel, att det är en förrädisk hjärntvätt på gång, så var får vi vår information ifrån?

Vi får informationen nästan helt uteslutande från Sions media, från främmande makt, bestående av folk som har nästlat sig in i våra länder för att inifrån förstöra för oss. Och det första de har gjort är att köpa upp våra media och felinformera folk.

Det räcker alltså inte med att starta upp ett nytt parti och hoppas på att det nya partiet kommer att få framgång eftersom det inte har någon fastslagen ideologi, för det har ju heller inte parlamentet som helhet med alla dessa partier. Vår framtid hänger endast på vilken information vi får.Det är alltså punkten information vi måste inrikta oss på. Vi ska utnyttja internet till det yttersta. Vi ska se till att folk får rätt information och inte Sions förljugna information, och då finns det endast en källa av information som är stor nog att ösa ur, och som inte är partiideologisk och den källan är Fria Tider.

När folk blir bekanta med den här sortens information blir de chockade, vilket är bevis nog för att det är punkten information vi måste koncentrera oss helhjärtat på. Men vi måste naturligtvis också tala om varför gammelmedia inte är att lita på. Vi måste säga rakt ut att gammelmedia styrs av judar och därmed av en främmande ras med en helt annan agenda än det som gagnar vårt folk.

Därför är det viktigt att få ut information så brett som möjligt, och det kan man göra på olika sätt. Själv bloggar jag, och det finns andra som poddar, och det finns faktiskt de som skriver ut artiklar på sin skrivare och delar ut som flygblad, och det tror jag är ett mycket bra sätt att nå ut till de som ännu inte hittat folkets media på internet.

Folk har förmodligen internet, men de vet inte var de ska hitta sin information så de fortsätter läsa gammelmedia på internet istället, men om de får en artikel i brevlådan så kan de ju själva söka sig dit istället. Och då föreslår jag att folk skriver ut artiklar från Fria Tider och sprider ut i flygbladsform.

Varför just Fria Tider? Därför att det är den största folkliga nyhetssajten, och som inte är partiideologisk. Det är inte meningen att folk ska se den information de får i brevlådan som propaganda för ett visst parti, för det retar folk upp sig på, så se till att på flygbladet informera om att det här är en icke-partipolitisk information som syftar till att ge folk tillfälle att läsa nyheter som inte styrs av Sions makt som de andra medierna gör, att detta är en ärlig nyhetssajt som man gör reklam för, inte något partipolitiskt dravel.

Kom ihåg att när informationen ändras så ändras också folkviljan och därmed ändras förrädaroktetten till att bli åtta stycken ärliga partiet för folket istället, annars förlorar de ju röster!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar