fredag 7 juli 2017

Det gäller att smöra vart man än kommer, eller... ?Vad säger Trump när han besöker Israel, som han älskar, kanske mer än sitt eget land? Vi vet ju vad han sa i valrörelsen och vad han har låtit bli att genomföra av sina vallöften.

Vi vet hur han smörade för Saudiarabien och passade på att hetsa mot Saudis fiender. Vi vet hur han kränker Assad i Syrien och gör allt för att sabotera deras kamp för fred. Vi vet att vartän han kommer så talar han med kluven tunga.

Donald Trump i Polen: "Väst kommer aldrig någonsin att besegras!"

Polens befolkning jublade när USA:s president Donald Trump talade i Warszawa på torsdagen. "Vår civilisation kommer triumfera!", sade han bland annat.

– Precis som Polen inte kunde besegras, deklarerar jag härmed för hela världen att Väst aldrig någonsin kommer att besegras! Våra värderingar kommer att segra. Våra folk kommer att blomstra, och vår civilisation kommer att triumfera, sade Donald Trump till en jublande helvit publik. Fria Tider

Tja, vad ska han säga till en helvit publik? Han kan ju inte säga samma sak som till en helt judisk/sionistisk publik.

Men han höll ett bejublat tal. Själv ger jag inte mycket för en lögnhals som säger en sak ena stunden och en annan sak andra stunden.

Observera att det är judarnas CNN som producerat videon nedan!
Risken är att han ingjuter falska förhoppningar hos polackerna och får dem att lita på honom. Nästa tal kan ju handla om att han inbillar polackerna att ”strategiskt” och ”tillfälligt” ta emot så kallade flyktingar, precis som svenskarna blev lurade till av lögnaktiga judelakejer!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar