fredag 28 juli 2017

En förmodligen fejkad undersökningAntalet européer som tycker EU-medlemskapet är något positivt växer, rapporterar Europaportalen. Svenskarna är bland de mest hängivna EU-anhängarna.

57 procent av invånarna i EU tycker det är bra att deras land är med i EU. Det visar opinionsundersökningen Eurobarometern. Fria Tider

Det som gör att jag inte kan tro på den här undersökningen är artikeln som kommer härunder:Hälften av svenskarna känner sig otrygga och hela sex av tio kvinnor känner sig otrygga efter skymning. Det visar en ny undersökning från Sifo. Den tryggaste platsen i hela Sverige är Gotland och därefter Norrbotten. Fria Tider

Det kan ju inte vara så att folk inte kan lägga ihop två och två, för det lärde ju 32:dels negern ut när han vid en hel massa tillfällen sa att det inte går att påverka massinvandringen så läng vi är med i EU.

Så, varför känner sig kvinnor otrygga? Är de rädda för varulvar? Kanske de är rädda för nationalister och därför vill ha mer mångkultur? Varför är de rädda, för det beror ju inte på EU?

Den främsta orsaken till otryggheten är oro för kriminalitet, det uppger 73 procent av de svarande. Därefter anges för få poliser som orsaken.

Vad tror folk att EU kan göra åt den saken? Vi har ju fått ökad kriminalitet i och med 32:dels negerns massinvandring, som ju EU orsakat. Det har han ju sagt tusentals gånger, att vi inte kan göra något åt EU:s regler.

Att vi inte har tillräckligt med poliser beror ju på att massinvandringen äter upp alla skattepengar som skulle gått till polisen, så det är ju inget skäl till att vilja vara med i EU.

Enligt undersökningen är gotlänningarna de som känner sig tryggast i Sverige, 70 procent av dem känner sig alltid trygga. Därefter är det norrbottningarna som känner sig mest trygga i sina städer.

Skulle det bero på att Gotland och Norrbotten är mera mångkulturellt, eller beror det kanske på att dessa län har förskonats från stora delar av massinvandringen?

Jag tror att det är så här. Dessa undersökningar är fejkade så att folk ska bli defaitistiska och TRO att det inte går att göra något åt, för folk är så förbannat dumma så att de inte fattar sitt eget bästa.

Därför tror jag att svenskarna i själva verket är skitförbannade på EU och korrupta politiker och att judemedia avsiktligt ljuger för att folk ska bli deprimerade.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar