onsdag 26 juli 2017

För andra gången i ordningen...Om oppositionen kräver att tre ministrar avgår efter IT-skandalen kommer statsminister Stefan Löfven (S) "hota" med att utlösa nyval. Det säger källor till tidningen Expressen.

Under måndagen ställde Sverigedemokraterna ett ultimatum till statsminister Stefan Löfven: sparka berörda ministrar i skandalen eller så avsätter vi dig.

Det handlar om infrastrukturminister Anna Johansson (S), inrikesminister Anders Ygeman (S) och försvarsminister Peter Hultqvist (S). Fria Tider

Vad förrädaroktetten hittar på styrs helt av Israel, för Sverige är inte ett mer fritt land än vad till exempel Tyskland är. Tyskland är fortfarande ockuperat av Stora Satan, det vet folk idag, men det är svårare för folk att förstå att vartenda västland blev ockuperat av Sion efter andra världskrigets slut.

Att Sverige är ockuperat av Sion som styrs av Talmud bevisas väl kanske inte, men har starka indicier på det faktum att judelakejen Raul Wallenberg transporterade hit en massa judar till vårt land, sedan blev Wallenberg en hjälte större än både Gustav Vasa och Karl den XII:e i massmedia, därefter blev det tyst.

I hemlighet skedde konspirationer i frimurarorganisationerna där judar satt högst upp i ledningen, och successivt skedde en förskjutning från demokrati till demokratur, eller varför inte Siokrati, där sionister styr vad som ska hända i Sverige.

Att fel sida vann andra världskriget blev tydligt när tiden hade nått fram till 1975 då Sions riksdag tog beslutet att planera för Sveriges undergång. Det som låtsasnationalisterna vill skylla 40-talisterna för, när det faktiskt är Sion med sina hemliga frimurarkonspirationer som ligger bakom. Låtsasnationalisterna är precis lika förrädiska som SD, som också är ett låtsasnationalistiskt parti.

Så vad förrädaroktetten hittar på i Sions riksdag har ingen betydelse alls. Om sossarna avgår så kommer andra judelakejer att ta över och så spelar valsen upp igen i samma dödsdans som vanligt.

Dansen den går uppå Sions skär,
hör klackarna mot hällen.

Sossen han svänger med juden kär
i stilla sommarnatt.

Skatterna rövas från hagen där
och många andra ställen.

och mitt i svikarnas kvällskonsert
hörs många muntra skratt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar