söndag 9 juli 2017

Hallucination som alternativ till verklighetenDet är inte undra på att det är ett helvete i Sverige när vi har politiker som hellre börjar hallucinera istället för att inse verkligheten.Kan man säga att Sverige idag är ett sjukt land eftersom vi har en mentalsjuk krake till statsminister som inte kan hantera verkligheten utan istället börjar hallucinera?

Statsminister Stefan Löfven (S) tänker inte acceptera att Sverigedemokraternas är landets största parti bland arbetare. "Jag köper inte den bilden", säger han upprepade gånger i en intervju med TV4 Nyhetsmorgon. Vidare påstår han att SD är ett farligt parti för det svenska samhället. Fria Tider

Det här är bevis nog. Om inte Sverige hade lagt ner mentalsjukhusen 1987 under den så kallade ”ädelreformen” så har Löfven kunnat hamna där istället för i regeringen. Kolla bara namnet på reformen som Folkpartiet drev fram. De kallar den för ”ädelreformen”, som om det skulle vara något ädelt med att ta bort tryggheten för mentalsjuka individer.

Nu har vi dem i regeringen istället. De har blivit politiker. De går efter sina fantasier om verkligheten istället för att se på den som den verkligen är. Sedan upprepar de mantrat att SD är ett farligt parti för det svenska samhället.

I det här fallet handlar det inte så mycket om en analys av SD, för det klarar inte mentalsjuka individer av att göra, utan det är deras terapeuter inom Bilderberggruppen som lärt dem säga så.

Om SD är ett farligt parti eller inte kan inte vara relevant under den omständigheten att hela förrädaroktetten är farliga, och då spelar det ingen som helst roll att man pekar ut ett av dessa farliga partier som farligt, för de är ju stöpta i samma form, med endast den skillnaden att det kan skilja något i retoriken, vilket också successivt arbetas bort inom SD så att man inte kan skilja dessa förrädare åt.

Till de SD-sympatisörer som verkligen tror att SD är bättre och att Fröken Åkesson säger mer radikala saker än sossarna så måste dessa sympatisörer erinra sig detta:Det här uttalandet låter som om det hade kunnat komma från SD, men som ni ser så kommer det från sossarna.

Om ni då argumenterar som så att sossen ljuger och de kommer aldrig någonsin att genomföra vad de säger, för de är lögnare så svarar jag så här:

Just det!

Tankeställare... ?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar