onsdag 5 juli 2017

Här ser vi att EU inte duger till annat än att ställa till ett helvete för sina medlemsländerDen sketna juden har gjort en så stor djupdykning in i Europa så att det snart är fullskaligt krig mellan länderna.

Det här var aldrig meningen när kol- och stålunionen bildades på 50-talet. Meningen med den unionen var att aldrig mera krig i Europa skulle utbryta, genom att inget land skulle kunna vara självförsörjande på kol och stål, med andra ord sådant som krävs mängder av för att kunna föra krig.

Efter en hel massa turer förvandlades denna union till ett handelssamarbete mellan nationerna och sedan utvecklades det till EU, något som är både onödigt och farligt för freden i Europa.

Men det som är allra farligast för Europa är judens diaspora i alla Europas länder. Denna diaspora fungerar som en stor parasitisk amöba, som fördelar sina resurser till de judar som lyckats ta sig upp i värdlandets etablissemang för att lägga sina ägg med parasiter.

Dessa ägg kommer i form av politiska förslag och understöds av judisk media som pumpar ut en massa propaganda tills värdlandets befolkning har blivit hjärntvättad. Då kläcks dessa ägg i psyket på en massa personer i värdlandet så att de själva fungerar som hatiska judar mot sitt eget land och sitt eget folk, och de gör allt för att förstöra sitt land.När jag först hörde den här slynan kläcka ur sig att Europa skulle bli ännu mer multikulturalistiskt så trodde jag att hon hade fått Stockholmssyndromet i rädsla för islam, men sedan visade det sig att hon var en högt uppsatt sionistslyna som avsiktligt hade skickats från Amerika till Stockholm för att totalknäcka Sverige.

Liknande parasiter finns över hela Europa, och amöban har säkert skickat flera tusen sådana parasiter till Italien dit alla migranter kommer. Och det gör denna judiska amöba i ett enda syfte, att störta Europa i ett förödande utrotningskrig.

Idag skickar Österrike soldater till gränsen mot Italien för att hindra att migranterna tar sig in i Österrike och Italien protesterar upprört och olyckligt. Italien håller på att totalförstöras av alla immigranter som judarna skickar dit med ”räddningsbåtar” som plockar upp migranterna och skjutsar dem till Italien.

Snart finns inte Italien mer, som vi känner det. Vi bevittnar ett storskaligt folkmord som judeamöban utsätter den italienska befolkningen för, men det blir ju ännu värre om Hela Europa skulle invaderas i samma skala, så det är ingen idé att avlasta Italien dessa migranthopar.

Och nu känner sig Italien helt ensamma och utsatta av denna judemaffia!

EU är idag inget annat än en jättestor organisation för judar att bestämma över Europa och livet för oss europeer, vilket kan bli ett mycket kortvarigt fortsatt liv för oss, om alla som för fram någon form av kritik håller tyst om att det är den framavlade parasitrasen judar som ligger bakom allt helvete Europa har utsatts för i flera vågor under många hundra år.

Om man för fram kritik och inte döljer att det är judar som står bakom så stämmer man istället i bäcken genom att tala om för folk att man istället vill ha diktatur, vilket är liktydigt med det vi redan har.

Eller så tiger man om judefrågan och skyller på det egna folket istället och framställer det som så att det är 40-talisternas fel, det är kvinnornas fel. Det är alla andras fel utom den avsiktligt framavlade parasitrasens fel. Det är koranens fel, men enligt dessa låtsasnationalister kan det ALDRIG vara Talmuds fel!

Resultatet av detta förräderi blir ju att judepacket vinner och all civilisation dör ut för tid och evighet. För det är den vita rasen som har skapat civilisationen, något som andra raser inte kunnat göra, så när den vita rasen dör ut så dör samtidigt civilisationen ut för gott, och det är en utveckling som inte går att reversera.Då har parasitrasen lyckats skapa död och förintelse precis som virus alltid har försökt med alla levande organismer. Och precis som alla levande organismer så måste också civilisationen utveckla ett immunsystem mot detta virus och det är internet, sedan är det bara att hoppas på att detta immunsystem hinner börja verka innan patienten Europa dör!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar