söndag 30 juli 2017

Harens väg i PolenDet här är en stor framgång i polen, nu när landet äntligen har möjlighet att göra upp med kommunismen... till EUs förtret naturligtvis.

Det är därför jag satte haren på bilden nedan, för den symboliserar möjligheten till att reversera tillbaka politiken till innan JUDEN tog över.

Låt Polen göra upp med kommunismen

Den som läser dagens Aftonbladet får lära sig att EU gör rätt som ingriper mot Polen, då landet blivit nån sorts högerextrem bananrepublik "på marsch mot diktatur". Men bakom svenska tidningars lögner och propaganda döljer sig en sann berättelse. Och det är berättelsen om hur EU försöker stoppa ett folk från att – 27 år för sent – äntligen störta sina kommunistiska förtryckare från makten.

Tidigt denna morgon röstade Polen ja till lagförslaget om att reformera sitt rättsväsende, trots att EU-kommissionen har lovat att stämma landet om så sker och trots den hårda kritiken från Europeiska rådets ordförande Donald Tusk. Reformen som provocerar EU går i korthet ut på att Polens parlamentariska församlingar, sejmen och senaten, ska få rätt att utse nya domare. Fria Tider

Läs hela artikeln på Fria Tider och få samtidigt en uppfattning om vad som kan menas med att politiken kan ledas tillbaka till förnuft precis som haren som följer sina egna spår tillbaka.

Till låtsasnationalisterna vill jag meddela att det fortfarande finns 40-talister i polen. Halva deras befolkning består av kvinnor, och Polen har haft fred i 72 år, så även polackerna skulle ju i så fall vara ”fredsskadade”. Ändå genomför man en reform som fullständigt motsäger låtsasnationalisternas slingrande förklaringar.

Demokratin KAN faktiskt vinnaInga kommentarer:

Skicka en kommentar