tisdag 4 juli 2017

Harens vägNu kan inte ens de värsta förrädarna hålla fast vid sin ståndpunkt!

Sverige har gett uppehållstillstånd till potentiella terrorister

Migrationsverket har delat ut uppehållstillstånd till krigsförbrytare och personer som utgör en säkerhetsrisk men som inte har kunnat utvisas ur Sverige. Nu har Migrationsverket insett att det är ingen bra idé och inför därför en ny praxis, meddelade myndighetens generaldirektör Mikael Ribbenvik i Almedalen på måndagen, skriver SVT Nyheter.

– Det är orimligt att personer som är säkerhetsrisker eller krigsförbrytare ska få uppehållstillstånd. Det är stötande. Dessutom blev det ingen skillnad jämfört med vanliga asylsökande, och det är klart det måste vara skillnad, säger Migrationsverkets chef Mikael Ribbenvik till SVT. Fria Tider

Men inte nog med det, här kommer mer!Björklund: Invandring hotar den svenska jämställdheten

Den här tönten har fortfarande lång väg att gå, men att erkänna att Sverige inte kan fortsätta så här är ändå ett steg. Men är man dum i huvudet så är man. Så här resonerar den liberale fjanten:

Lågutbildade invandrare är den nya underklassen i Sverige. Det sade Liberalernas ledare Jan Björklund i Almedalen i dag, rapporterar Sveriges Radio. Hans lösning är att vrida tillbaka samhällsutvecklingen i Sverige och bygga ett land med "enkla jobb".
Dessutom hotas den svenska jämställdheten eftersom många invandrare från Mellanöstern har en annan kvinnosyn. Där vill han dock inte vrida tillbaka tiden.

– Jag vill inte ha ett samhälle där män bestämmer över kvinnor som det var här för 150 år sedan, säger Björklund till SR.

Den okontrollerade invandringen till Sverige har skapat en ny underklass av lågutbildade utlänningar. Likaså har det skapats en stor värderingsklyfta mellan svenskar och invandrare då de utländska män som dominerat invandringen till Sverige inte delar svenskarnas syn på jämställdhet. Fria Tider

Och så har vi det här!Nu har Säpochefen Anders Thornberg specificerat antalet våldsbejakande radikala islamister i Sverige. Det handlar om 2000 personer, rapporterar TT.

Enligt en tidigare Säpo-rapport från 2010 fanns det då cirka 200 våldsbejakande islamistiska extremister i Sverige. Ökningen är alltså dramatisk. Fria Tider

Att över huvud taget erkänna att Sverige hr släppt in tusentals terrorister och krigsförbrytare som går lösa i vårt land kan dock betraktas som en framgång, för vi ska komma ihåg att Sverige under flera decennier har varit ett totalt slutet samhälle från omvärlden, ungefär som Nordkorea, när det gäller yttrandefrihet.

Att då myndigheter och folkförrådande politiker börjar göra erkännanden, om än aldrig så lite, blir därmed en framgång, för har man sagt A så måste man säga B... !
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar