måndag 31 juli 2017

Illuminati bankstersHej Percy.

Vill dela information angående en bok skriven av Morgan Robertson vid namn Futility.

Har man ej hört talas om denna bok så blir det nog en liten "mind blower" när man jämför händelsen Titanic fjorton år senare.

Att många katastrofer idag är noga planerade råder det nog inte så mycket tvivel om.

Vad de inte visste i början av förra seklet är att det idag finns många "fritänkare" som lägger egna pusselbitar och som klär av dem med fakta en efter en.

Vänliga Nordiska hälsningar Skickat från min iPad

Det här blir fullt troligt med tanke på Transportstyrelsens haveri och Estonia, som ingen får undersöka.

Sverige är helt i händerna på JUDEN idag, efter att förrädaren och judelakejen Raul Wallenberg hämtade hit en massa av dem efter andra världskriget.

Familjen Wallenberg kanske är judar själva? I vilket fall så är de judelakejer och rekryterar politiker till Bilderbergsgruppens möten.

Raul Wallenberg ser i ju ut som en jude, tycker jag.I alla fall hyllas han över hela världen, och det brukar mest bara vara judar eller inbitna judelakejer som hyllas på det sättet.1 kommentar:

  1. Det är värre än vad ni kan tro. Vad som ligger på Atlantens botten i två delar är inte Titanic. Det är systerfartyget Olympic. Även Olympic var otursförföljd och skadades svårt men sjönk aldrig första gången. Dom lyckades med viss vedermöda få det skadade skeppet till Dublin. Där skadorna bedömdes som så omfattande att det inte var lönt att reparera skeppet så att det blev sjövärdigt igen. Istället bestämde man sig för att slå två flugor i en smäll. Man reparerade fartyget hjälpligt, inte mer än vad som behövdes för att få ut henne till havs, för det var redan bestämt att hon aldrig skulle nå sin destination. Man målade om fartyget och bytte namn till Titanic. Förutom att bli av med några obekväma personer kunde man nu även casha in på försäkringen. Så logiskt måste även Titanic ha målats om och bytt namn till Olympic. I dokumentären finns tre bevis för att vraket är systerfartyget. 1. Namnet har flagnat och man kan mycket väl ana att det står Olympic där under. 2. Bruce Ismays hytt. Man har lyckats filma därinne och mönstret på väggen stämmer överens med Olympic, inte Titanics. Dom hade inte räknat med att nästan hundra år senare kunde skicka ner farkoster till vraket. 3. Tillverkningsnumret på propellern stämmer överns med Olympic, inte Titanic.

    https://www.youtube.com/watch?v=gRvMPc1KuJQ
    https://social.shorthand.com/TitanicMystery/jCPyIbzzPVc/did-the-titanic-really-sink-or-was-it-olympic

    SvaraRadera