söndag 9 juli 2017

Jimmie Åkesson i Almedalen
Tydligare för varje dag står det klart att det absolut största hindret för möjligheten att avvärja en katastrof för Sverige, är SDs partiledare Jimmie Åkesson..!

Hans tal och intervjuer i Almedalen kan i stora drag sammanfattas som nedan:

1.      En utdragen orgie i klyschor och plattityder idogt applåderat av framförallt den innersta kärnan av partiledningen. Komiskt värre 12 minuter in i sändningen där Mattias Karlsson och Richard Jomshof applåderar frenetiskt, medan gräsroten vid sidan om inte kan dämpa den gäspning som visade hur ointressant Åkessons tal i själva verket var. I huvudsak travesteringar av Per Albin Hansson såsom att “i SDs Sverige ska inte finnas några kelgrisar”, samt kravet att “samtliga medborgare ska anpassa sig till lagar och regler. Alla som ställer upp på det är välkomna till Sverige” (sic).

2.    Därtill starkt och totalt onyanserat fördömande av “nazistiskaNordiska Motståndsrörelsen (NMR); “En terrororganisation som borde förbjudas”. Ett avståndstagande mer kategoriskt än hela 7-klöverns, vilket naturligtvis är ett led i Jimmie Åkessons karriär och hans helt överordnade ambition att bli erkänd som “salongsfähig” av PK-etablissemanget.

Situationen i SDs ledning är så allvarlig att man t o m är böjd att tro att om Sverigedemokraterna hade en ledare som Moderaten Hanif Bali, så skulle det åtminstone kunna finnas ett hopp om partiet och dess vilja att faktiskt avvärja den katastrof som väntar runt hörnet. Icke minst i intervjun nedan hör man skillnaden på den ärlige Hanif Bali och din vidrigt lismande Jimmie Åkesson:


“Hanif Bali (M) i Almedalen om migrationen till Sverige”.

Allra närmast sanningen om tillståndet i Sverige och vilket fruktansvärt förräderi som Jimmie Åkesson – med stöd av Mattias Karlsson, Richard Jomshof och samlingen karriärister i den inre kretsen – gör sig skyldig till, får vi höra i det klarspråk som NMRs Per Öberg och Simon Lindberg står för i deras tal i Almedalen:

(C:a 5:40 in i sändningen)
NMR kan "klassas som en terrororganisation" som består av "våldsverkare", sade Åkesson i SR:s P1-morgon.

Då är han ju dum i huvudet, svarade Nordiska Motståndsrörelsens Pär Öberg i Nordfronts direktsändning från Almedalen när han fick reda på vad SD-ledaren har sagt.

//Kenneth Sandberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar