lördag 29 juli 2017

Juden tjänar pengar på svenskarnas olyckaJag hoppas att ingen är okunnig om att det är judarna som äger bankerna, liksom massmedia. Med hjälp av massmedia hjärntvättar de folk till att inte förstå vad som händer, och med bankernas hjälp bedriver de ocker.

Det är ingen idé att rösta i Sverige, för varje röst är bortkastad, vad man än röstar på, för de som bestämmer är i alla fall massmedia och bankerna, som ju ägs av judar, och det görs inga som helst försök att upplysa folk om det, så som man gör i Ryssland. Därför...

Svenskarna mer skuldsatta än någonsin

Svenskarnas bolån slår nytt rekord. Totalt har svenskarna lånat mer än 3.000 miljarder kronor av bankerna, skriver GP.

Svenskarnas lån är större än vad de någonsin varit tidigare. För allra första gångerna är bolånen uppe i över 3.000 miljarder kronor. Fria Tider

Svenskarna behöver ju ha någonstans att bo, och de måste dessutom konkurrera med de ”folkvalda” kommunpolitikerna som köper upp en massa bostäder och ger bort till kolonisatörerna som juden har släpat in i kraft av sin makt över media och banker.

Kvar blir bostadsområden som svenskar skulle kunna köpa en lägenhet i för ockerpriser värre än någon annan stans i världen, och när skulderna blir för höga så att det inte går att leva längre så har medelsvensson inget annat val än att ta livet av sig, och på det sättet fortsätter det år efter år, tills svenska folket har blivit utplånat.

Det finns dock protester mot det här, men ingen nämner judarnas skamgrepp på svenska folket. Låtsasnationalisterna skyller på allt mellan att vi är ”fredsskadade”, till att det är 40-talisternas fel, till att det är kvinnornas fel, till att folk inte har röstat på rätt parti utan slänger bort sina röster på fel parti. Men de skyller aldrig på JUDEN!

Men under de förhållanden vi lever så är varje röst bortkastad, även om det skulle dyka upp ett parti med riktigt bra åsikter så är en röst på detta parti också bortkastad. Juden har hjärntvättat folk, ofta med hjälp av låtsasnationalister, så att de tror att det går att rösta fram rättvisa... i ett land som för länge sedan har ockuperats av Sions agenter, Talmud, samt Stora och Lilla Satan.

Vad vi istället måste göra är att upplysa folk om vilka media det finns på internet för att få nyheter. Vi måste också upplysa folk om att det finns en motståndsrörelse i form av Nordiska Motståndsrörelsen, och uppmana folk att gå med i deras demonstrationer. Det är mycket viktigt!

Att rösta på dem har ingen som helst betydelse, för de kommer inte in i Sions riksdag i alla fall, men det är viktigt att gå med i deras demonstrationer, och kanske också hjälpa till att dela ut deras flygblad.Vid olika tillfällen kan man också tänka sig att göra en stram romersk hälsning (så kallad Hitlerhälsning) och utropa Hell Seger! Det blir en kampgest direkt riktad mot JUDEN!

Det här låter som om jag skulle ha blivit nazist, men det är jag inte. Jag är demokrat, och demokrati bygger på yttrandefrihet, och med tanke på hur jävligt det är i den här sionistiska diktaturen vi befinner oss i, där det är meningen att vårt folk ska utplånas, och eftersom nazisterna är en militaristisk kamporganisation i avsikt att värna vårt folk från det pågående folkmordet, så ser jag det som ytterst viktigt att motståndsrörelsen, som samlade 500 människor i sin senaste demonstration, blir tusen gånger större.

Som ni ser på bilden ovan så går det folk bakom de uniformerade motståndsmännen i sympati med deras kamp. Om det istället kom 500 000 människor och anslöt till deras demonstration så hade folkets makt blivit betydligt större.

Detta kan i sin tur leda till att många politiker i de åtta förrädarpartierna börjar kräva revidering av sina partiideologier så att de står mer i samklang med folkets vilja... förhoppningsvis.

Det skulle i sin tur kunna leda till att Sions riksdag måste upphöra och en riktig Svensk riksdag återupprättas, med flera olika partier som tävlar om att föra folkets politik.

Men om inte det går! Om det inte går att få Sion att ge upp makten över vår riksdag så att vi tvingas leva under diktatur, så väljer jag hellre en etnocentristisk svensk diktatur som garanterar svenska folkets fortlevnad istället för sionistisk diktatur med folkmord på svenskar i sin agenda!

Dock är diktatur en omöjlighet i internets tidevarv. Diktaturen kan pågå en tid, men internet och yttrandefriheten kommer att vinna över hela världen och vi får i alla fall demokrati vad det lider.

Om det blir nazistisk diktatur så blir det ändå en övergående fas, och man skulle kunna se det som införda undantagslagar under den tiden, vilket verkligen behövs medan man reverserar politiken till förnuft, skriver om historieböckerna, skolböckerna och reviderar hela utbildningsväsendet, och naturligtvis dessutom straffar alla förrädare!

Men rösta? – aldrig så länge vi har Sions juderiksdag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar