tisdag 4 juli 2017

Kemiska vapen för användning i Syrien [inklusive Saringas] kom från försvarsdepartementet i Tbilisi, GeorgienFörst en beskrivning av Georgien:

Georgien (georgiska: საქართველო, Sak'art'velo) är en republik i Östeuropa. Georgien utropade sin självständighet från Sovjetunionen den 9 april 1991 och är medlemsland i Förenta nationerna (sedan 1992), Europarådet (sedan 1999), och arbetar för närvarande med att bli en fullvärdig medlem i militäralliansen NATO.

Georgien gränsar i väst till Svarta havet, i norr och nordost till Ryssland, i söder till Turkiet och Armenien, och i sydöst till Azerbajdzjan. Huvudstad är Tbilisi. I Georgien finns två utbrytarrepubliker, Abchazien och Sydossetien. Georgien anser att de två områdena är ockuperade av Ryssland. WikipediaFrån Israels “Daily Beast”, försök att skylla Assad för turkiska gasattacker

Pentagon skickade ut denna artikel till alla militära enheter, kongressmedlemmar samt pensionerade militärer i deras Early Bird “bästa nyheter.”  Där står det inget annat än lögner och bedrägerier från Pentagon som tyder på att de som driver Pentagons nyhetsmedia är betalda av en utländsk regering.

Allt detta har anpassats till att “stoppa tillbaka ketchupen i flaskan” efter det enorma nederlag Israel led igår (3 september 2014) i amerikansk politik.

Det här är bevisligen sant:

  • Kemiska vapen som användes i Syrien, inklusive Saringas, kom från en försvarsanläggning i Tbilisi, Georgien.  Vi har vittnesutsagor, fotografier, laboratorieplaner, allt publicerat i Ryssland och USA inklusive en TV-dokumentär som har setts världen över.

  • Turkiska myndigheter har gång på gång funnit anläggningar för kemiska vapen inne i Turkiet som förser ISIS och hennes “systrar.”  Turkiska underrättelsemyndigheter har försökt kväva undersökningarna men de har fortfarande rapporterats vida omkring.

  • Å andra sidan har syriska observanter för Mänskliga Rättigheter källor för dessa berättelser som har visat sig vara finansierade av Radio Liberty och CIA och ombesörjt av Booz Allen Hamilton, en CIA-entreprenör.  Vi har upprepade gånger funnit att  SHRO samarbetar med ISIS-trupper, även inne i Syrien där deras kontor fanns ovanför och under lagren för kemiska vapen.

Vi kräver nu en utredning av Pentagons delaktighet i psykologisk krigföring till stöd för den Islamiska Staten, SHRO och användandet av kemiska vapen mot det kurdiska, irakiska och syriska folket.

En sista punkt: Vi har absolut bevis att Pentagon inte har underrättelsemöjligheter vare sig i Syrien eller i Irak och därmed får de sin underrättelse från ISIS pressmeddelanden.

Om jag bara hade hittat på det här.

Det verkar som om de är för upptagna med att avlyssna våra telefoner här och skrämma de stackars Texasborna med Jade Helm (konspirationsteorier).  Detta är varför Pentagon anklagades för att delge kongressen och presidenten “påhittade” underrättelser om Mellanöstern.

Det är förräderi.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar