tisdag 18 juli 2017

Låtsasnationalisterna visar sig alltmer stå på ockupationsregeringens sida.De står inte alls på din sida som det kan verka. Ta till exempel den senaste videon med Red Ice, där Henrik Palmgren utan något vidare bara säger mitt i intervjun att han vill ha en våldsam revolution, att det nog blir nödvändigt, och dessutom skulle gå mycket snabbare att befria vårt land på det sättet.

Det sa han efter att först ha hetsat mot 40-talister.

Det hade kunnat vara mer relevant att vilja ha våld för 5 – 6 år sedan, då vi inte såg någon ljusning alls och då Breivik hade gjort sin aktivitet, men då tog låtsasnationalisterna avstånd ifrån honom och dessutom ljög om vad som stod i hans manifest. Nej, riktiga nationalister måste vara fredliga, mässade låtsasnationalisterna då.

Men nu när det är ett paradigmskifte på gång tack vare internet, nu börjar man hota med våld och påstå att det skulle vara enklaste sättet.

Bilden ovan är talande nog. Vi ska inte hjälpa låtsasnationalisterna som låtsas att de är i samma situation som vi. Hjälp dem inte!

Avslöja dem istället så ökar chanserna till en reversering så att haren kan springa tillbaka samma väg som han kom. För låtsasnationalisterna gör allt för att sabotera kampen och slå blå dunster i ögonen på oss. Kom ihåg att över halva folket är låtsasnationalisternas fiender – det är 40-talister och kvinnor!

”Vi måste ju hålla ihop om vi ska lyckas i vår kamp”!

Ovanstående kommer att citeras många gånger av låtsasnationalisterna. Första gången jag började kritisera Sverigedemokraterna så var detta ett älsklingsuttryck för dem. Nu ska ni få se hur allehanda låtsasnationalister som säger sig vara kritiska till SD också tar upp den gamla slagdängan.

Det går inte att hålla ihop med sabotörer. Jag är demokrat och oenighet i många frågor anser jag är livgivande, för då avslöjas de som inte har rent mjöl i påsen.

Hur kan det förresten komma sig att det gick att hjärntvätta folk och åstadkomma ett förfall av Sverige på fredlig väg, trots att budskapet som pumpades ut var så galet, men att budskap som är mer trovärdiga på internet inte kan ändra folks uppfattning idag så att vi kan reversera politiken utan våld?

Idag ser vi många bevis på att pendeln svänger tillbaka och på min blogg redovisar jag dagligen tecken på att en förändring är på gång. Är det lämpligt att ta till våld nu?

Observera att det fortfarande finns 40-talister och kvinnor i vårt land, och ändå vänder trenden. Alltså är det inte 40-talisternas och kvinnornas fel!

Vi har en sionistisk ockupationsregim som styr Sverige, bestående av en pytteliten minoritet framavlade psykopater som folket lätt kan utmanövrera så fort vi insett att vi blivit felinformerade.

Den insikten ökar i allt snabbare takt nu!

Att ta till våld i det här skedet skämmer bara ut nationalismen och kampen misslyckas, vilket ju är låtsasnationalisternas skumma syfte!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar