torsdag 6 juli 2017

Liberalismen leder till mentalsjukdomJag fick länken till den här videon från en orolig läsare som tycker att ”Svea rike faktiskt håller på att förvandlats till dårarnas paradis”. 
Nu är ju den här videon från USA och där har de inte samma förutseende som vi har här i Sverige. Men jag skulle vilja utveckla det här med liberalism.

Ordet har sitt ursprung ur det engelska ordet liberty, som betyder frihet, och det kan ju låta fint. Men om man drar ut friheten till absurdum så att det inte finns några gränser så blir folk bara förvillade och vet varken ut eller in. Man relativiserar om allt möjligt och till sist blir omgivningen bara en fantasi.

Om då en ungdom inte får annat än relativism att röra sig med så leder det till svåra psykiska problem, vilket vi i Sverige som väl är har förberett oss mot, så vi motar liberalismen genom att bilda ett mentalsjukhus som hel tiden växer till och som fungerar som en skola för de förvirrade, som vi ser nedan.För dem som inte uppskattade ironin ovan kan jag istället referera till riksdagshuset eller olika stadshus i landet, förutom tidningsredaktioner eller statliga verk såsom forum för levande historia.

Men det mest vansinniga är ändå alla synagogor varifrån parasitsmittan sprids genom vansinnigheterna i Talmud!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar