fredag 21 juli 2017

Man kan tycka att det här är ett förräderi värre än något annat i Sveriges historia – ändå är det här bara en Falsk Flaggning!Läckan fortsätter: Hela det militära fordonsregistret spreds

Säkerhetsläckan hos Transportstyrelsen fortsätter att växa. Enligt SVT Nyheter har Försvarsmaktens hela militära fordonsregister lämnats ut till främmande makt. Fria Tider

Varför menar jag att det här en falsk flaggning?

Judarnas media skriver om det.

Även SVT tillhör judarnas media, så det allra värsta förräderiet i svensk historia är att judarna har fått makten över media och därmed kunnat påverka folkviljan till självmord!

Judarna har kastats ut ur Europa inte mindre än 109 gånger och varje gång var det på grund av att detta pack hade intrigerat mot värdfolket. Skulle de då inte också försöka göra det även den 110:e gången?

Judepacket och dess dokumenterade (Talmud) önskan att bekriga alla nationer och förslava folk under sig så att de blir det styrande folkslaget i världen har tydligt avslöjats av Martin Luther för 500 år sedan, och Sverige som har en kyrka som bygger på just Martin Luther och hans protestatism har nu blivit judarnas nyttiga idioter.

De tar hellre kamp mot sin reformator istället för mot det patrask protestantismen var menad att ta kamp emot, så uppenbarligen går det inte att reformera en ökenreligion så länge man ser judendomen som en del av den. Men judendomen ser inte sig själv som en del av ökenreligionerna enligt deras vidriga ideologi i Talmud!

Nu har förrädarna låtit ”Det utvalda folket” hjärntvätta vår nation enligt eget behag så att folkviljan har snedvridits till fullständig mentalsjuka och självmordsideologi.

Om inte judemedia funnits så hade folkviljan aldrig någonsin röstat in den här galningen till makten, och som judarna göder med pengar för det vansinne han besitter. Observera att nedanstående stolle är bakom flötet, men han har lätt för att lägga orden så att den hjärntvättade folkviljan tranceliknande ger honom sin röst.Fredrik Reinfeldts bolag gör storvinst: 13,5 miljoner kronor efter skatt. Det har han bland annat dragit in på föreläsningar där han sprider sina tankar och värderingar. Enligt Reinfeldt själv finns det en "stor efterfrågan på mina föreläsningar och min rådgivning", skriver han på sin Facebook. Fria Tider

Judarna tar hand om de sina. Det är på det sättet de tjänar massor av pengar. De håller varandra om ryggen och saboterar för konkurrenter så att en jude får uppdraget istället. De luras och stjäl, och de flesta är grovt kriminella är judar. Med andra ord är deras pengar folkets stulna pengar.

En droppe av detta stora stulna penninghav går sedan till deras lakejer, som består av mentalt degenererade individer som borde ha varit bortsteriliserade för länge sedan, eftersom de är perversa psykopater som inte duger till annat än att vara judelakejer, på det egna folkets bekostnad.

Nej, transportstyrelsens läcka är inte det värsta förräderiet i Sveriges historia. Det största förräderiet är att judarna för 110:e gången fick tillträde till Europa!1 kommentar:

  1. Dom har blivit utkastade över 350 gånger sedan biblisk tid, räknade folk ut på, tror jag om jag minns rätt, på forumet 4chan tidigare i våras. Alltså ganska nyligen.

    SvaraRadera