lördag 22 juli 2017

Minns ni vaccinationshysterin? Läkemedelsbolagen vill berika sig på att sälja myter så som Fågelinfluensan, svininfluensan osv.Judepacket går in för en världsomfattande förgiftning av den vita befolkningen, för kolonisatörerna behöver inte ta dessa gifter, och samtidigt tjänar (((de))) pengar på detta folkmord.

Men riktiga forskare försöker de hindra så mycket som möjligt. Här talar forskaren Erik Enby om hans fynd när han undersökte kapillärblod, men sådant är inte intressant för judepacket på Wall Street.

Är alla rika människor judar?

Det skulle kunna se så ut, men även om de inte är det så styrs de ändå av massmedia och den är judisk så att det stänker om det. Ingen politiker i USA kan bli president utan att ha massmedia med sig. Ingen politiker i Sverige kan göra någon insats utan att ha massmedia med sig, så visst kan man säga att världskapitalismen idag styrs av judepacket!

Dock har vi internet idag, som slår upp en spricka i muren så att forskarna kan tala mer fritt om sina upptäckter, och man kan ju tänka sig hur mycket världen skulle kunna gå framåt med full yttrandefrihet.

Vi är på väg in i en demokratisk revolution utan like, och det betyder rättvisa och småskalighet istället för detta storskaliga förtryck och ständiga folkmord.

Men nu ska vi höra vad forskaren Erik Enby har att säga om den forskning han vigt sitt liv åt och som har stoppats av denna lilla minoritet storkapitalister, som inte har någon som helst likhet med människosläktet!
Varför Erik Enby kom på idén att undersöka kapillärblod hos kroniskt sjuka och vad han upptäckte. www.enby.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar