tisdag 18 juli 2017

Observera att det börjar med retorik innan det blir politikMetaforiskt sätt betyder det att haren först måste se sina spår innan han skuttar tillbaka.

Operation Sophia: 25 stater, 6 örlogsenheter och 7 helikoptrar har EU självt lyckats skrapa fram mot migrantkrisen för att stoppa människosmugglare.

Hittills är det mest bara Sverige som har skickat ner en båt till medelhavet, men för att istället hjälpa människosmugglarna, men nu ser det ut att kunna bli andra bullar av.

Kom bara ihåg att man lanserar något som man inte har för avsikt att driva igenom, men har man sagt A får man också säga B, så det som lanserades redan för två år sedan måste snart bli verklighet, eller så lägger man ner projektet och riskarar att avslöja sig i stor skala.

Det finns redan ett privat initiativ från en fransk nationalistisk organisation som kallar sig Defend Europe och som har köpt in ett stort fartyg för att plocka upp migranter och skicka tillbaka dem därifrån de kom, som jag skrev om för en vecka sedan.

Redan nu håller EU på att skämma ut sig rejält, så det är säkrast att de sätter igång sitt projekt som de lanserade för två år sedan, annars går varenda medlemsstat ur EU. Det visar sig att både folket i Europa och politikerna där förväntar sig att projektet ska komma igång och de hälsar det med stor glädje.

Defend Europe har redan gjort mycket för att ändra på EUs politik genom att köpa in sitt fartyg för att hämta upp kolonisatörer och skicka dem tillbaka, men det ska väl höra till att det ska finnas någon slashas som opponerar, och det kan han väl få göra. Vem vet han kanske får en jävla massa pengar från Sion för det.
Som vi ser från videon är det bäst att Defend Europe fortsätter sitt uppdrag, för det tycks vara svårt för sophögarna i de större EU-länderna att ens vilja gå från A till B.

Men ju större de är, desto tyngre faller de!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar