torsdag 6 juli 2017

Otäcka saker händer i Almedalen!Detta annars så fridfulla samhälle har råkat ut för något som till och med är värre än våldtäktsmannen som gav sig på en rullstolsburen kvinna. Det är hemska och mörka saker som händer i dessa dagar, då inte ens vår mest historiefyllda ö kan få vara i fred!

Det är knappt så man finner ord för detta obehag, och det är dessutom olagligt, så syftet är naturligtvis att detta inte ska hända när det är olagligt!! Och ändå finns det sådana som tar lagen i egna händer, rent bokstavligt talat, i sina egna händer!!!

Man anhållen för Hitlerhälsning i Almedalen

Polisen har gripit en man under politikerveckan i Almedalen misstänkt för hot mot tjänsteman och hets mot folkgrupp, skriver polisen på sin hemsida. Fria Tider

Å hu så obehagligt!

Hur, vad, vem? Gick det inte att muta honom med halalkorv? Men det var väl ingen som vågade gå fram till honom... ... Han gör ju Hitlerhälsning för helvete!!!

Förmodligen blir det här en världsnyhet där alla andra mindre chockerande händelser lär drunkna i det här oerhört upprörande tilltaget. Tänk er själva – Hitlerhälsning!

Ååååhhh, vad hemskt! ... ! ... ! ... !

Vad är väl Drottninggatan och en lastbil i jämförelse med det här!?

Tänk, där går det folk och tycker synd om arabflickor som kastas ut levande från balkonger, eller folk som ömmar för alla blonda småflickor som får sina underliv förstörda av gruppvåldtäkter, eller pensionärer som svälter ihjäl trots att de har betalat in till sin pension i hela sina liv. Det är naturligtvis otrevligt, men Hitlerhälsning! Så jävla fräckt!

Vem personen är och om han tillhör någon politisk grupp vill polisen inte gå ut med. Dock känner man till honom sedan tidigare.

– Han är gripen och sitter i arresten hos oss, säger Håkan Darwall, stationsbefäl i Visby, till Aftonbladet.

Då kan vi i alla fall dra en lättnaden suck, för nu sitter han anhållen. Det var ju skönt!

Men vem kan det vara?

Enligt en källa är den här mannen välkänd även av allmänheten, påstår källan. Han ska ha smugit omkring runt Almedalen på kvällarna medan han uppgett att han hållit till i Stockholmstrakten, men andra uppgifter pekar också på att han drar runt över hela Sverige med provokativa Hitlerhälsningar, men det är mest bara rykten.

Enligt källan finns det en bild på Hitler-mannen, och han påstår sig vara högt uppsatt politiker i sossepartiet. Därför har han alltid en skylt med sig, med sossarnas symbol på, som han ställer sig framför och utför sina obscena gester. Men det kan väl ändå inte vara sant?

*

Varning för obscena gester!

*

*Inga kommentarer:

Skicka en kommentar