onsdag 5 juli 2017

Paul Weston låter UpprördHan låter upprörd och han argumenterar så gott han kan, men när jag lyssnar på vad han säger glider mina tankar mot Syrien.

Det är ett muhammedanland, men de vill inte ha extrem islam. Dock vill några ändå ha extrem islam i Syrien, vilka?

Nu har det varit krig i Syrien i sex långa brutala år, där vissa vill ha extrem islam och vissa vill inte ha Extrem islam. Det propageras att Assad ska bort, för han vill inte ha extrem islam, dock påstår man att han bombar sitt eget folk med kemiska vapen.

Det är först på senare tid som sanningen har uppdagats, och det är definitivt inte den ”sanning” som Paul Weston vill göra gällande. Att muhammedanerna är för jävliga, punkt slut.

När det gäller Syrien visar det sig att det inte är muhammedaner i allra största allmänhet som är problemet, det är något som mer påminner om judarnas Talmud och rasistisk utrotning istället.

Islamiska Staten har skapats av USA tillsammans med Israel, visar det sig, och om man endast skulle bekämpa den terrorism som sprider ut sig i Syrien istället för att gå till roten med problemet så blir det aldrig löst.

Så ett viktigt krav för fred i Syrien är att USA inte ska lägga sig i andras inre angelägenheter, för de är inte inbjudna till Syrien, och på samma sätt som de förenade Vietnamgrupperna på 70-talet skanderade USA ut ur Vietnam bör folk också skandera USA ut ur Syrien, men nu med det tillägget att även Israel ska hålla fingrarna borta från Syrien.

Om inte Stora och Lilla Satan hade lagt sig i Syriens inre angelägenheter så hade det inte funnits något ISIS och inte heller något krig i Syrien.

Hur ska man då göra med problemen i Storbritannien?

Jag tycker att man ska avslöja låtsasnationalisterna vart de än finns. Kontrajihadisten Paul Weston slår bara blå dunster i ögonen på folk för att de inte ska se att Storbritanniens judar under många, många år har verkat för att få till stånd den här massinvandringspolitiken.

Om inte England hade haft några judar eller om massmedia i England inte hade varit judestyrt så hade de aldrig haft någon massinvandring, så skyll istället på judisk massmedia och citera hellre Talmud istället för koranen så uppenbarar sig snart lösningen.

Kräv därefter yttrandefrihet som första fråga. Kräv också att endast engelsmän ska äga landets massmedia och slutligen ska man kräva repatriering av kolonisatörerna som judarna har släpat in!

Tänk på det när ni lyssnar till den här låtsasnationalisten!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar