torsdag 20 juli 2017

Propagandaorganisationen CIAStora Satan finansierar propagandaorganisationen CIA, som är betydligt större än Soros olika propagandaorganisationer.

Så se upp för Stora Satan!
Så här skriver Fria Sidor om det:

I början av 1950-talet lanserade CIA ett propagandaprogram ihop med de expanderande mediehusen i Europa och USA. Detta program, som kallades ”Operation Mockingbird”, är förmodligen det viktigaste redskapet någonsin för CIA att styra och manipulera allmänheten.

Mockingbird är samtidigt kanske det mest förödande projektet någonsin påfört det amerikanska folket och andra västländer. Idag har de flesta aldrig ens hört talas om det. CIA: s verksamhet Mockingbird växte ut ur CIA: s föregångare, Office for Strategic Services (OSS, 1942-47), som under andra världskriget hade etablerat ett nätverk av journalister och experter på psykologisk krigsföring som huvudsakligen var stationerade i Europa.

Många av relationerna mellan CIA och mediehusen som formades under OSS tid överfördes efter kriget till en federal enhet kallad Office of Policy Co-ordination (OPC) som slogs samman med OSS 1948 och bildade CIA.

 Detta intensiva samarbete som omfattade 1000-tals personer hade troligen inte kommit till allmänhetens kännedom om det inte var för Senator Frank Church som tillsatte en kommitté för att utreda frågan 1975. Den visade att CIA hade samarbetat med och infiltrerat media i mer än 25 år.

1977 följdes detta upp med en artikel av Carl Bernstein i tidskriften ”Rolling Stone” där pressen beskrevs som totalt korrupt och jämfördes med dem i totalitära stater. Verksamheten har förfinats och expanderat och 2014 kunde den mångårige tyske journalisten, Udo Ulfkotte, författare till boken ”Gekaufte Journalisten” avslöja, 2014, hur han, under hotet om avsked, rutinmässigt tvingades publicera artiklar skrivna av underrättelsetjänsten under eget namn.

Läs hela artikeln på Fria Sidor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar