onsdag 5 juli 2017

Psykopatisk logikPsykopater är inte mentalsjuka, låt oss slå fast det. Om de vore mentalsjuka så hade de ju också kunnat gå att bota, men psykopater är obotliga. De är perversa!

Perversitet betyder förvridenhet. Man ser saker som i en skrattspegel och man vänder på begreppen hur som helst och detta har sitt ursprung i en utvecklingsstörning.

Ett litet småbarn som inte har hunnit fylla ett år har heller inte utvecklat någon könsidentitet, han har heller inte utvecklat altruism eller samvete, men några månader senare är han helt förändrad. Det har skett en psykisk revolution inom honom. Han har utvecklats!

Men vissa utvecklas inte. Det sker ingen revolution i psyket, och barnet har kvar sin brist på könsidentitet, sin brist på medlidande och brist på samvete livet ut. Då är den rätta benämningen på en sådan människa utvecklingsstörd. Personen är pervers!

Den judiska rasen har avsiktligt avlat fram personligheter som stämmer med ovanstående. De mest framgångsrika judar är idag perversa, saknar könsidentitet, och framför allt saknar de samvete, vilket tydligt framgår i Talmud.

Bilden nedan illustrerar psykopatens perversa logik!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar