måndag 3 juli 2017

Revisionismen är i full gång!Kort sagt ...

Dr. Robert Faurisson i Frankrike, Europas # 1 revisionist, har kallat revisionismen för ". . . den mest spännande intellektuella utmaningen från slutet av 1900-talet." The Zundelsite inbjuder dig att bli en del av denna utmaning genom att låta oss smälta ner några av dina förutfattade meningar.Revisionism är en vetenskaplig disciplin. Dess mål är att kasta nytt ljus på vissa brett accepterade men aldrig undersökta påståenden om vissa aspekter under andra världskriget, inklusive påståenden om ”Holocaust." The Zündelsite

Det här var ett litet utdrag som jag lite snabbt översatte till svenska för att presentera den här webbplatsen som jag blev tipsad om av en läsare i ett mejl som lyder såhär:

*

Hej Percy.

Tack för dina artiklar och det oförtrutna arbete med att försöka lyfta på alla de lögner som vi annars ständigt matas med.

Blir extra glad när du ger Dr David Duke den reklam som han verkligen förtjänar.

Det finns fler som jag rankar högt och en är faktiskt Ernst Zündel och som har varit fängslad för sitt arbete med att visa på fakta och sina många undersökningar i och med förintelsebluffen.


Simon Wiesenthal försökte få Ernst att avslöja vilka vetenskapsmän och forskare som han använde sig av trots att bevisen var så tydliga.


Lånar därför en bild från Ernst sajt och som du hittar underSkickat från min iPad

*

Tack själv! Jag blir alltid glad att höra att mitt bloggande får positivt gensvar.

Vi har ett mycket stort problem här i Väst och aldrig att de som själva kallar sig för nationalister går så långt att de öppet berättar vilka det är som förstör vårt land, och det motverkar ju syftet med protesterna mot massinvandringen.

Antingen vill man byta ut den här demokraturen mot öppen diktatur eller så vill man skylla några andra för vad som händer, till exempel 40-talister eller kvinnor som är populärt att skylla på.

Låtsasnationalisterna har haft stor framgång med att skylla islam för vad som händer istället för att avslöja att det endast är judarnas verktyg för att störta vårt land i fullständigt kaos.

Genom att ta kamp mot islam istället för judarnas sionistiska ockupationsregering så kan dessa sionistiska judar bara fortsätta sitt destruktiva verk och släppa in ännu fler muhammedaner i vårt land, medan låtsasnationalisterna sliter sitt hår och skapar ännu mer kaos som slutligen leder till ett destruktivt inbördeskrig.

Genom att istället berätta vilka det är som förstör Europa kan man gå direkt på fienden och oskadliggöra den, vilket låtsasnationalisterna verkar vilja förhindra genom sina blå dunster de slår i folk.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar