fredag 28 juli 2017

Rysk TV avslöjar Rothschilds och varnar sina medborgare för Den Nya VärldsordningenPutin varnar sitt folk för hotet från globalismen

Ryska TV-nätverk utbildar folk om Rothschild och hotet från deras orimliga globala makt.

Ryssland president Vladimir Putin sägs “förbereda” sitt folk att stå upp mot Den Nya Världsordningen medan landet förbereder sig på att separera från systemet med världsbank.
TV-program siktar på att utbilda medborgarna om historien med det Rothschild-kontrollerade IMF och varför globalism är ett hot mot nationen.

Det är en stark kontrast mot Väst där massmedia konstant skyfflar propaganda ner i halsen på publiken.

Inte undra på att västvärldens massmedia is so ivrig att demonisera Ryssland…
Zero Hedge rapporterar: Putin förbereder sitt fol för skilsmässa från det internationella banksystemet helt och hållet, och starta från början med en nationalistisk plattform, uppbackat av tusentals ton med guld, och växande allianser med Europa, Kina och nationerna i BRICS, Mellanöstern och flera utvecklingsländer.

Stora försök att förtrycka Ryssland skulle kunna resultera i den största schism det globala finanssystemet någonsin sett. Och sen då? Enligt Russia Insider har Ryssland framgångsrikt utvecklat och tillämpat ett alternativ ifall man skulle exkluderas från det internationella banksystemet, enligt en nylig rapport.

När det gäller västvärldens sanktioner så är Rysslands allra största sårbarhet inom banksektorn, som på gott och ont sker på en höft med internationella bankaffärer.

Om Ryssland önskar upprätthålla status quo så är det inte mycket man kan göra med ett sådant beroende. Men kort efter att sanktionerna var uttalade år 2014 så började Moskva förbereda för värsta scenariot: att bli avskuret från världsbankens finansiella Telekommunikation (SWIFT) systemet.

I lekmannatermer så tillåter SWIFT snabba och (påstått) säkra internationella finansiella transfereringar. Om femtio år, när du kan använda ditt Bank of America kreditkort på månen (för en låg avgift på 2,000 månrubler) så blir det på grund av SWIFT eller ett system som liknar det.

Det finns två frågor omkring nedskärningen av SWIFT för Ryssland: 1. Är det troligt att det sker? och 2. Är Ryssland berett på det?

…att skära bort Ryssland från SWIFT skulle bli katastrofalt.

Enligt Nowotny skulle ett sådant drag “bli mycket problematiskt därför att det skulle kunna underminera förtroendet för systemet,” sa guvernören för Österrikes Centralbank till reportern… Naturligtvis har det här inte stoppat Europa och Washington från att hota med att dra ur SWIFT pluggen. The Millenium reportInga kommentarer:

Skicka en kommentar