tisdag 11 juli 2017

Så illa står det till i Sverige..!2017-07-07 Motståndsrörelsen - Simon Lindberg talar i AlmedalenUnder Nordiska motståndsrörelsens första dag i Almedalen höll organisationens ledare Simon Lindberg ett tal som riktade sig till direkt till de sverigedemokrater med sympatisörer som var på plats.

- Ni har allt som oftast väldigt sunda åsikter, långt ifrån ledningen i toppen, och med en önskan om en radikal förändring och därmed en förbättring för vår nation, sa Lindberg.

Lindberg konstaterade att de vanliga, hårt arbetande svenskar som stödjer SD inte delar ledningens uttalade mål om att endast minska invandringen – de vill stoppa den.

- SD leder vårt folk till undergång, om än i långsammare takt än om de övriga partierna styr.

- Vi i Motståndsrörelsen vill, vi kan och vi kommer att dedikera våra liv till vårt folk! lovade Lindberg.

Avslutningsvis uppmanade Lindberg alla som funderar på att rösta på Sverigedemokraterna att inte slösa bort sin röst i nästa års val, utan istället stödja det enda alternativ som kan rädda vårt folk från undergång: Nordiska motståndsrörelsen.

- Jag har därför en uppmaning till er SD-väljare; Kasta inte bort ert engagemang på SD. Gör inte slut på ert hopp om förbättring genom att tro på bondfångaren Jimmie Åkesson. Slösa inte bort er röst nästa år på Sverigedemokraterna!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar