måndag 3 juli 2017

Sekteristisk träta i USA om Trump eller ClintonDet pågår en sekteristisk träta mellan två lika löjliga läger i USA. Vissa vill att Trump ska ställas inför riksrätt och vissa åker fortfarande med i ett imaginärt Trumptåg, trots att detta tåg har spårat ur för länge sedan.

Hela grejen är synnerligen löjlig. Varför ska man motsätta sig att Trump blir avsatt? Det är ju bara att avsätta fanskapet och så får Hillary pröva. Om inte hon duger så är det bara att avsätta henne också!

Sedan kan amerikanerna fortsätta på samma spår. Tillsätt en ny president, avsätt presidenten för att han/hon inte representerar folket, och sedan kör man på den linjen tills det kommer någon som duger.

Så gjorde man i Sverige under 30-talet. Regeringarna kom och gick med bara någon månads mellanrum, och till sist vann Per Albin Hansson.

Det löjliga tugget i USA om att rädda Trump, trots att han bevisligen är en sionistlakej och idag den farligaste personen i hela världen visar tydligt att det inte handlar om politik i första hand, utan om religiös tro.

Man ska inte döma en person efter vad han säger eller vad man tror att han tycker; Man ska döma en person efter hans handlingar!

Det här är ett uttryck som har minst tusen år på nacken och förekommer som variant i Asatrons Eddan, då Oden uttalade sig om att man lever och dör, men det är ens handlingar som räknas.

Är det trovärdigt att döma efter vad någon säger i en valrörelse och sedan blunda för vilka handlingar han gör sig skyldig till?

Är det trovärdigt att döma efter vad en person kanske innerst inne tänker utan att man riktigt säkert vet vad han tänker?

Nej, det trovärdigaste är att döma efter hans handlingar!

Hillary Clinton har vräkt ur sig vansinnigheter under valrörelsen, men visar det att hon är värre än Trump, om man dömer efter handlingarna istället för billig retorik?

Vem vet, Hillary kanske är bättre än Trump? Hon kan i alla fall inte vara värre?

Om man uttrycker det på det sättet så vill låtsasnationalisterna få det till att man nu står på Vänsterns sida, och därmed har man skapat ett moment 22. Det vill säga att man inte kan ändra sig.

Fy fan vad löjligt!

Nu får ju sionisterna alla chanser att agera precis hur man vill med detta dödläge.

Sparka för helvete ut Trump, Han har ju redan gjort bort sig grovt!

Sparka sedan ut Hillary om inte hon heller duger!

Låt det gå till en politisk kris där båda lägren tvingas till realistisk eftertanke, annars är man ju en religiös fanatiker, och sionismen vinner.

Döm politikerna efter deras handlingar!

Här nedan följer en video som tydligt visar hur sekterismen sprider ut sig i USA. Ta lärdom av det världen över och se till att det endast är handlingarna som man ska döma efter:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar