fredag 28 juli 2017

Sionism, inte islam, är Amerikas största hot 
27 juli, 2017

Medan evangeliska kristna med präster och konservativa stroppar på FOX News, radioprogram, och internets nyhetssajter ständigt tjatar om det tänkta hot som Islam framställer mot Förenta Staterna (Saudiarabien ÄR ett verkligt hot—de flesta islamiska terrorgrupper härrör från Saudiarabien).

Men naturligtvis anser USA Saudiarabien som en allierad och har tjänat över 11 miljarder dollar på militär hjälp till dem; och sällan gör anti-muslimska kristna någon skillnad mellan Islam generellt sett och terroriststaten Saudiarabien i synnerhet), så gott som ingen vågar varna det amerikanska folket om vårt lands största hot: Sionism.

Det är ett faktum, och alla som vill göra ens en liten personlig efterforskning kan lätt upptäcka data som bevisar det: Sionisterna har en tung påverkan—för att inte säga fullständig kontroll över massmedia, filmindustrin, den populära underhållningsindustrin, konventionell kristen religion, och den amerikanska regeringen. Jag säger det rakt ut: Sionism är inte endast en “tydlig och närvarande fara” för det amerikanska folkets frihet; den är den STÖRSTA faran mot det amerikanska folkets frihet.

Sedan skapandet av Rothschilds sionistiska stat Israel år 1948—och dess utfall med genomgripande påverkan på Amerika—så har vårt land så gott som fullständigt förlorat dess kristna arv; den traditionella familjeenheten har spruckit till gränsen av utlåning.

Underhållnings- och filmindustrierna har inte blivit annat än massiva nasare av snuskig moral som resulterar i den mest allomfattande förlust av moral bland vår nations ungdom; konventionell nyhetsmedia är ingenting annat än en propagandamaskin kontrollerad av sionistiska mediemoguler; och den federala regeringens utrikespolitik leds inte av amerikanska intressen, utan av sionistiska intressen.

Den berömda franska filosofen Voltaire säger, “För att veta vem som styr dig behöver du bara ta reda på vilka du inte får kritisera.” Och naturligtvis gnäller den sionistkontrollerade median på att Voltaire aldrig har sagt det. Men även om han inte har gjort det så är uttalandet fullständigt korrekt.

Vilka är det som amerikanska politiker, journalister, nyhetsankare, underhållare, skådespelare, sångare, eller predikanter inte får kritisera—utan åtminstone svåra konsekvenser? Rätt gissat: den sionistiska staten Israel.

Man kan gorma om och om igen på islam, kristendomen, eller praktiskt taget vilken tro som helst, eller politiskt system UTAN efterverkningar. Men våga bara säga ett ord mot den sionistiska staten Israel, då får man avsked på grått papper, offentligt hånad, finansiellt ruinerad, eller ännu värre.

Jag kommer ihåg att jag hörde en professor i bibelkunskap på college säga till oss studenter, “Djävulen gör så gott han kan med att försöka dölja sin egen existens.” Nåväl, om det är sant (vilket det förmodligen är) så måste sionismen vara djävulens mest effektiva verktyg, därför att de är praktiskt taget osynlig för de flesta i Amerika—inklusive de flesta präster.

Det är ingen överdrift att säga att den israeliska lobbyn har den absolut största påverkan på Capitol Hill—utan tvekan! Om du tvivlar på det, kolla då in den här nyheten får du se:

Writing for TheIntercept.com, Glenn Greenwald and Ryan Grim report:

Kriminaliseringen av politiska tal- och aktivism mot Israel har blivit ett av de allvarligaste hoten mot yttrandefriheten i Väst. I Frankrike har aktivister arresterats och åtalats för att ha haft T-shirts som förespråkar bojkott mot Israel. Storbritannien har stadgat en serie åtgärder i syfte att kriminalisera sådan aktivism.

I USA konkurrerar guvernörerna med varandra över vem som kan tillämpa de mest extrema regler mot företag från att delta i några bojkotter ens mot israeliska bosättningar, som världen anser vara illegala. På amerikansk universitetsområden är straffen för pro-Palestinska studenter som uttrycker kritik mot Israel så vanliga att Centrum för Konstitutionella Rättigheter ser det som “det palestinska undantaget” mot yttrandefrihet.

Men nu vill en grupp på 43 senatorer--29 republikaner och 14 demokrater—införa en lag som skulle göra det brottsligt för amerikaner att stödja en internationell bojkott mot Israel, som har lanserats i protest mot det landets decennium-långa ockupation av Palestina.

De två primära sponsorerna till lagförslaget är Demokraten Ben Cardin i Maryland och Republikanen Rob Portman i Ohio. Men kanske den mest chockande aspekten är straffet: Alla som bryter mot förbudet ska få böta 250,000 dollar till maximalt 1 miljon dollar samt 20 års fängelse.

Den föreslagna åtgärden, som heter Israel Anti-Boycott Act (S. 720), introducerades av Cardin den 23 mars. Den judiska telegrafbyrån rapporterar att förslaget “planerades med assistans av the American Israel Public Affairs Committee.” Och faktiskt identifierade, AIPAC i sin lobbyagenda 2017 lobbying agenda godkännandet av detta förslag som en av deras topp-prioriteter detta året:

Förslagets delsponsorer inkluderar en högt uppsatt Democrat i Washington, minoritetsledaren Chuck Schumer, hans New York-kollega Kirsten Gillibrand, och flera av senatens mer liberala medlemmar, såsom Ron Wyden i Oregon, Richard Blumenthal i Connecticut, och Maria Cantwell i Washington.

 Belysande för det två-parterskap som AIPAC typiskt innebär, så inkluderar det också flera av de mest högerinriktade senatorerna såsom Ted Cruz i Texas, Ben Sasse i Nebraska, och Marco Rubio i Florida.

En liknande åtgärd introducerades i Huset på samma dag av två republikaner och en demokrat. Det har redan samlat på sig 234 del-sponsorer: 63 demokrater och 174 republikaner.

Såväl som i senaten har, AIPAC församlat en imponerande ideologisk mångfald bland supporters, förmodligen inkluderande många av de mest högerinriktade medlemmarna av Husets medlemmar-- Jason Chaffetz, Liz Cheney, Peter King—tillsammans med den näst rankade demokraten i Huset, Steny Hoyer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar