tisdag 11 juli 2017

Sionism mot demokrati i USA, var står Trump?Den judiska sionismen försöker ta över hela världen med hjälp av USA som den Stora Satan, och denna parasitras vill få Trump att genomföra Israels makt över världen genom sina tentakler djupt inne i USAs etablissemang, men de vet inte var de har Trump.

Dock är de inte ensamma om det, för det verkar som om ingen har någon aning om vad Trump håller på med. Själv går jag efter principen om att döma en person efter hans handlingar och inte försöka lista ut vad han tänker, men även här blir det svårt med Trump eftersom han byter handlingsmönster vartefter. Dock har han sagt att han är både nationalist och globalist, vilket leder till misstanken att han är gravt mentalsjuk.

Vita Huset säger att de fortsätter att se Ryssland som ett hot. Trots den amerikanska presidentens 'fantastiska' möte med Vladimir Putin vid G20, där de diskuterade ett avtal om cybersäkerhet.

Här verkar Trump vara en helt annan person.
Det verkar som om Trump är lättpåverkad. Dels under valrörelsen då han lät sig påverkas av den nationalistiska rörelsen och dels av lismande sionister och nu av Putin.

Vi får se om Trump kan utveckla en tredje personlighet också?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar