måndag 10 juli 2017

Sionistregimen i Tyskland angriper sin egen polisGenom att inte ge polisen de resurser som behövs när regimens huliganer sätter igång sin stadsgerilla så är det här detsamma som att man skadar sin egen polis. Syftet är naturligtvis att få folk att kräva undantagslagar så att folk över huvud taget inte får protestera mot någonting längre eftersom polisen inte får agera mot slöddren på ett adekvat sätt.

Vad som hade behövts i Hamburg hade varit vattenkanoner och tillstånd att skjuta med gummikulor mot uppenbara bandithopar, samt kommit med ridande polis och sablar och slagit ner de sista resterna av patrask, samt gett dem fleråriga fängelsestraff i arbetsläger så hade regimen åtminstone visat att de inte tolererar sabotageverksamhet, men istället skadar de sin egen polis.

476 poliser skadade i Hamburg

Sedan början av polisoperationen den 22 juni har totalt 186 personer gripits och 225 omhändertagits, enligt DPA. Fria Tider

Sammanlagt är det 65 fler poliser som skadades än kravallmakare som åkt fast. Med andra ord kostar det för mycket i dagsläget att försöka hålla ordning. Snart kommer poliserna att vägra tjänstgöra när det leder till att poliskåren decimeras kraftigt varje gång det blir bråk.

Det ska inte vara meningen att en enda polis ska komma till skada för att regimen understödjer slödder, så syftet kan endast vara att sionistregimen vill införa undantagslagar och börja förfölja oliktänkande ”för fridens skull”, kommer de att argumentera.

Denna frid hade kunnat åstadkommas på bättre sätt, för jag antar att regimen i Tyskland inte skiljer sig så mycket från sionistregimen i Sverige, och här får terrorgrupper av alla de slag, miljontals kronor i bidrag, och då växer de naturligtvis och kan skaffa vapen.

Säkerhetspolisen har heller inte gjort sitt jobb, för i så fall hade de värsta sabotörerna åkt i fängelse innan de hunnit ställa till kravaller.

Låter det här som fascistiska förslag?

Titta på Ryssland. Där löser de problemen på ett demokratiskt sätt, så som det är meningen att en demokrati ska fungera. De följer just sådana här riktlinjer, och dessutom är det tillåtet med motdemonstrationer, men det får ske på annan plats så de olika demonstrationerna inte saboterar för varandra. Så handlar en ansvarsfull regering!  


1 kommentar:

  1. Tänk om folk o väljare förstod att det fungerar på det viset du säger ,det är för stort att ta in för väljare ,, istället för att sätta sej in i politiken så följer man stjärnorna på slottet sen hejar man på ett parti

    SvaraRadera