söndag 30 juli 2017

Sions äldstes protokollÄr videon nedan bara påhittad historia om judarnas agerande?

Kanske, kanske inte. Men oavsett vilket så tycks det ju stämma ganska bra i alla fall. För krigsplanerna mot Ryssland, Iran och Nordkorea är verkliga, och vi vet ju att det är judiska storfinansiärer som finansierar krigsaktiviteter, så om det finns protokoll på det eller inte spelar ju faktiskt ingen roll. Det möjligen påhittade protokollet verkar ju fungera som om det vore på riktigt i alla fall.

Så JUDEN kan ju fortsätta gnida sina händer och påstå allt är falskt och inget annat än antisemitism.

www.aftonbladet.se/incoming/article19358618.ab
13 aug. 2014 - Hakkors på skolor, vandaliserade synagogor och trakasserier. I kvällens "Partiprogrammet" tog man upp judehatet som blossat upp i Sverige i ...

https://sv.gatestoneinstitute.org/7171/svensk-antisemitism
3 jan. 2016 - I Sverige kritiseras alla andra former av rasism. Även saker som enligt många skulle kunna definieras som rasism, kritiseras hänsynslöst.

www.expressen.se/debatt/antisemitismen-okar-i-sverige---och-vi-tiger/
27 juli 2014 - Fräulein Kluncke pekade på mamma och sa åt henne att sätta sig längst bak i klassrummet. Hon såg inte tillräckligt arisk ut och fick heller inte ...

https://www.svd.se/sverige-maste-gora-upp-med-antisemitismen
22 okt. 2015 - DEBATT. ”Är du från Sverige?” Leendet byttes snabbt ut mot en skeptisk blick i backspegeln. ”Varför hatar ni oss?” Samtalet ägde rum under en ...

blog.zaramis.se/.../antisemitismen-ar-en-skam-men-vilka-ar-det-som-ar-antisemiter-id...
21 aug. 2014 - Att vi i Sverige har antisemitism, alltså fördomar och hat mot människor som identifierar sig som judar, är ett nederlag för hela samhället.

Judetidningarna gnäller och tycker att det är förfärligt vad antisemitismen har ökat i Sverige. Men när folk upprördes av muhammedanernas upptåg var det inga klagosånger om antisemitism, trots att araber också är semiter.

Det visar på JUDENS etnocentriska rasism, där det endas tär juden och bara juden som är semit. Araberna kan med andra ord dra åt helvete, enligt juden, för juden följer Talmud, och enligt den boken finns det bara ett folk och det är judar. Vi andra är jämställda med hundar och grisar och duger inte till annat än att vara judens slav.

Och under de premisserna kan jag vara stolt över att vara antisemit! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar