torsdag 13 juli 2017

Ska kvinnor förlora sin rösträtt?Enligt låtsasnationalisterna Ingrid & Conrad bör de förlora rösträtten, för de begriper sig inte på politik, babblar de om. Ingrid kommer också att förlora rösträtten, men det gör ingenting för hon kommer att påverka genom att skriva böcker istället.

Löjlig inbillning!

Om kvinnor förlorar rösträtten för att de inte anses begripa sig på politik så kommer ju ingen att läsa Ingrids böcker heller, för det är ju en kvinna som skriver om politik, och ”kvinnor begriper ju inte politik”, och därmed blir hon utskrattad.

Men det här blir ju en bekräftelse på att Ingrid inte heller duger till att vara kontrajihadismen drottning, så den kronan lär falla från hennes huvud också.

Nu har dessa låtsasnationalister kommit så långt i sitt svenskförakt att de skyller på allt och alla, bara inte judarna nämns som en av orsakerna.

Det är 40-talisternas fel. En sån tur då att inte Fröken Åkesson är 40-talist, för då hade Conrad fått döpa om både katten och hönsen till något annat än Åke – efter Åkesson.

Det är muslimernas fel, trots att det inte är de som har släppt in sig själva i Sverige, så det måste ju vara någon annans fel!

Med tanke på att Conrad hälsade på hos Motståndsrörelsen i Almedalen och satt och talade med deras ledare en god stund så kanske detta låtsasnationalistiska par kommer fram till att det är demokratins fel, som nazisterna alltid tjatar om, och därmed har de fått det ultimata beviset på att det är kvinnorna som förstört samhället tillsammans med 40-talister och muhammedaner, på grund av denna förhatliga demokrati.

Hurra, hurra, hurra...

Sanning och fakta ska vi inte bry oss om, för då blir ju allting så mycket krångligare.Kvinnor fortsätter dominera högre utbildning

På eftermiddagen idag kommer antagningsbeskedet för de som sökt till höstens högskoleutbildningar, skriver Universitets- och högskolerådet i ett pressmeddelande. Fler antogs, men färre sökte. Och de flesta antagna är som vanligt kvinnor. Fria Tider

Man kan undra hur det går med Ingrid & Conrads Asatro, där kvinnligheten är gudomlig i form av gudinnan Freja?

Det är förmodligen inget problem där heller, för Asatron har deformerats vartefter samhället deformerades till feodalism och stormän utnyttjade folk som livegna, med resultat att flera protesterade och blev fredlösa.

Och precis som i alla andra delar av världen bildade fredlösa sina rövarband och började plundringståg, så också här i Norden. Dessa plundringståg måste rättfärdigas på olika sätt av rövarbanden, därför skapades det också en ideologi som rövarna kunde följa.

Guden Oden var inte längre rättvisans och klokskapens gud, Tor blev en rövare och Freja degraderades till hora, och därmed kunde rövarbanden fortsätta att plundra oskyldiga människor.

Själv håller jag mig till Asatrons grunder så som de kan ha sett ut på stenåldern, för ett stenålderssamhälle är mer överskådligt och kan stå som modell för även ett modernt land, där det finns fängelser för kriminellt patrask så att de inte kan bilda rövarband. Dessutom utgår jag också från rasbiologin och vita människors psykologi, och då framför allt individualisternas psykologi.

Vi vill ha rättvisa och klokskap, vi vill ha ett starkt försvar av vårt land, och vi ser inte kvinnan som endast ett revben av mannen, utan som en som skapar liv. Då får vi en helt annan bild av våra Asagudar!

Vi individualister kräver verkligen demokrati!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar