tisdag 25 juli 2017

Slukhålet i den svenska statskassanUppåt 50 procent av de som söker asyl registrerar olika personuppgifter hos olika myndigheter. Skatteverket kräver nu därför att få ta del av andra myndigheters uppgifter. De falska personuppgifterna utnyttjas i många fall i brottslig verksamhet.

Många asylmigranter registrerar olika identiteter hos olika myndigheter i Sverige i syfte att bland annat kunna plocka ut bidrag för fler än en person. Denna form av förslaget fusk mot svenska skattebetalare möjliggörs delvis av att det anses integritetskränkande att samköra olika myndigheters register. Huruvida den irakiske man som nu uppdagats ha lurat till sig 768 350 kronor i bidrag laborerat med flera identiteter framgår inte.

Hos både Säpo och Skattverket säger man att de känner till problematiken med multipla identiteter.

Anders Olofsson på nationella bedrägericentret bekräftar också att det är ett välkänt fenomen: ”Det är inget nytt, jag har varit med om det sedan jag jobbade som utredare, redan på nittiotalet.

Jag kontaktar en polischef och frågar om han känner till fenomenet med flera identiteter. Han skrattar och säger att det är allmänt känt, att poliser många gånger har bett ledningen att larma politikerna, men aldrig fått gehör.

Jag mejlar Migrationsverket och frågar varför de låter det här fortgå. Vad gör man för att förhindra problematiken med personer med olika identiteter? Svaret: ”Detta är en fråga där lagstiftaren ska föra diskussion kring hur mycket integritetskränkande åtgärder de vill ha.”

Fredrik Kärrholm, polis.
“Rinkeby pekar barn finger åt polisen utan att någon höjer ett ögonbryn. I flera invandrartäta förorter tycks en destruktiv kultur ha brett ut sig bland barn, ungdomar och unga vuxna. Denna förortskultur avviker kraftigt från majoritetssamhällets som resultatet av integrationen mellan arabisk och svensk kultur, med influenser från amerikansk hiphop-kultur”.

Det är en i grunden rasistisk berättelse som tjänar som ett specifikt syfte: att ignorera ekonomisk utsatthet, växande inkomstklyftor och klassintressen”. Judith Kiros skriver om polisen och kriminologen Fredrik Kärrholms text i SvD.

Poeten och brandmannen Daniel Boyacioglu svarar på polisen Fredrik Kärrholms gästledare i Svenska Dagbladet:
- Fredrik, det är svenskt att peka finger åt polisen. Alltså, det är möjligt i Sverige. Vi som bor här väljer Sverige på bland annat den grunden.

..............Som grädde på moset upplåter PK-medierna DN och Expressen plats för invandrare som Judith Kiros och Daniel Boyacioglu att bokstavligen spotta på det svenska samhället och legitimera ghetto-avskrädets fingerpekande åt Polisen..!

Hur många svenskar har hitintills förlorat livet p g a bristande resurser i sjukvården – inte minst inom psykiatrin som inte förmår skydda hundratals ungdomar årligen från att begå självmord - som konsekvens av “företagsamma” invandrares försnillande av hundratals miljarder kronor av skattemedlen.!?

Och hur många fler offer ska dessa gigantiska bedrägerier skörda innan hela svenska folket vaknar och röstar bort 7-klövern från Riksdag och Regering..?

//Kenneth Sandberg

*Jag läser aldrig dit skit så sluta

Tommy Andersson, SD-Burlöv

*

 

Är du läskunnig överhuvudtaget, Tommy Andersson? Eller ingår du enbart i gruppen stolpskott med uppgift att skandera "Heja Jimmie!" i tid och otid.!?

Om det har gått långt utför med nationen Sverige, så är det ingenting jämfört med vad som förändrats beträffande det politiska intellektet i SD-kadern sedan ett par decennier tillbaka...

//Kenneth Sandberg

...........Inga kommentarer:

Skicka en kommentar