måndag 24 juli 2017

Snacka om pappskallar!Den här värdelösa nollan ska föreställa vara statsvetare och begriper ingenting, men truten går på honom i alla fall.

Men vi ska inte ha några förväntningar på svensk utbildning, för den styrs från Sion. Det man kallar för statskunskap, och faktiskt vill döpa om till politologi, är ingenting annat än en utbildning till byråkrati istället, så varför ska byråkrater uttala sig om politik? Som om det vore samma sak!

Och det ser vi ju att det inte är!Sverigedemokraterna är landets klart största parti och dessutom dubbelt så stora som Moderaterna. Det visar den senaste opinionsmätningen från Sentio/Nyheter Idag.

– Herregud, säger statsvetaren Stig-Björn Ljunggren till NI. Fria Tider

Det kommer alltså som en chock för den värdelöse pellejönsen till statsvetare att en annan värdelös pellejöns nu är så stor att hans parti får 26,8 procent i senaste mätningen från Sentio.

SD har suttit i riksdagen i sju år och klemat med det övriga förrädarpacket så att allt fler vill rösta på det partiet för att de övriga sagt att Fröken Åkessons parti är alldeles för nationalistiskt, och därmed är det klart att medelsvensson då röstar på SD, dels för att medelsvensson är hjärntvättad och dels för att han tycker det är orättvist att jävlas med ett utvalt parti och mobba det, samt dels för att han tror att SD kan göra någon skillnad.

Det är i alla fall en signal att medelsvensson ändå vill att hans land ska räddas, men han vet inte hur. Dock verkar medelsvensson vara ett geni jämfört med den töntige statsvetaren... såvida inte...

Såvida inte judelakejen Ljunggren vet något som inte vi andra vet. Det kanske är så att Sentio avsiktligt har mixtrat med siffrorna för att det ska framstå som att SD fått betydligt sämre resultat än om de varit ärliga, och det är i så fall det som judelakejen reagerar på! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar