torsdag 27 juli 2017

Sprickan i muren”Motsanktioner är möjliga, ett handelskrig mellan EU & USA skulle vara mycket tråkigt” – säger Tysklands ekonomiminister

Nya sanktioner mot Ryssland som godkändes av det amerikanska representanthuset i tisdags kan komma att resultera i mot-sanktioner, varnar den tyska ekonomiministern, och tillägger att handelskrig mellan EU och USA skulle vara "mycket dåligt."
Vi får verkligen hoppas att ett rejält handelskrig bryter ut mellan de olika judelakejerna. För när allt kommer omkring så VET alla inblandade att det är judarna som bestämmer över dessa två block, och det i sin tur kommer att leda till allt mer öppna protester mot att behöva tvätta andras smutsiga byk, underförstått Israels och den vedervärdiga sionismen.

Sionisterna har redan satt sig på pottkanten genom den spricka som alltmer uppstår mellan judar som blir rika på internetaffärer och sionismens krav på att censurera internet. Om internet censureras så blir det ingen mening för folk att gå ut på internet och därmed faller profiten för profitjägarna.

Det blir alltfler judar som protesterar mot sionismen av olika skäl. Dels för att de själva skulle kunna ta över oligarkernas plats om man petar undan de andra, och dels för att sionismen förutsätter en omodern teknologi där man kan tysta meningsmotståndare, vilket ju inte går nu när internet finns.

Så ett rejält handelskrig mellan judelakejernas två block skulle kunna rensa luften lika bra som ett åskoväder efter en torr sommar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar