torsdag 6 juli 2017

Stora Satan vill inte ha konkurrensStora Satan har hotat Nordkorea sedan 1950. Numera hotar de också Sydkorea om de inte blir mer hotfulla mot grannen i Norr.

Men nu visar Nordkorea upp ett försvar som sätter skräck i Stora Satan, som ju för krig över hela världen, för Nordkorea har lyckats skapa en missil som kan nå ända till Alaska om det behövs. Då går Washington ut med skräckpropaganda om Nordkorea för att få folk med sig i ett förödande krig mot Nordkorea, vilket inte varit nödvändigt om inte Stora Satan själv har provocerat fram denna vapenutveckling på den koreanska halvön.
Propagandan från Stora Satan syftar till att hota världen med ett förödande krig, dels mot Ryssland och även nu mot Nordkorea. Stora Satan håller samtidigt på med att hjälpa ISIS att vinna kriget mot Assad i mellanöstern, och tidigare har de utfört krig och hot mot Sydamerika, trots att man från Stora satans håll säger att det här kommer de inte att glömma.

Här varnar USA för militära åtgärder mot Nordkorea: "Vi kommer inte glömma"

Efter Nordkoreas provskjutning med en långdistansrobot varnar nu USA för att militära åtgärder kan bli aktuella mot den kommunistiska diktaturen.

Under ett krismöte i FN:s säkerhetsråd på onsdagen öppnade USA:s FN-ambassadör Nikki Haley för militära åtgärder om inget annat fungerar.

– Jag måste säga att idag är en mörk dag. Det är en mörk dag eftersom gårdagens agerande från Nordkorea har gjort världen till en farligare plats. Deras olagliga robotskjutning var inte bara farlig, utan hänsynslös och oansvarig. Den visade att Nordkorea inte vill vara en del av en fredlig värld. De har kastat en mörk skugga av konflikt på alla nationer som strävar efter fred, sade Nikki Haley. Fria Tider

Men de skuggor som Stora Satan har kastat över hela världen ända sedan 50-talet tror Stora Satan att folk glömmer. Förstörelsen av Mellanöstern under uttrycket ”Den arabiska våren”, när flera länder fick smaka på Stora Satans tolkning av ”demokrati”, allt förtryck av Sydamerika och allt hot mot Ryssland och alla krigshot för att genomföra en globalistisk världsordning.

Men även när det gäller denna djävulska stat gäller ordspråken lika, på samma sätt som över hela världen, så därför prövar vi detta ordspråk på Stora Satan...

”Stor i orden men liten på jorden”!USA försätter sig själv i den situationen att all världens folk hatar denna vidriga lakej för judarnas Talmud, och kommer att krossa USA-imperialismen en gång för alla. Och redan nu kan vi se att folk i hela USA är i uppror mot allt galnare maktbegär hos Stora Satan.

Eldgaffeln som får representera Israel och Talmud tas ifrån Satan som till följd av det krymper till det lilla kryp som denna globalistfaktor verkligen ärInga kommentarer:

Skicka en kommentar