måndag 24 juli 2017

Stora Satans längtan till månenSedan judarna tog makten över USA på ”det glada 20-talet” har det inte kommit annat än lögner därifrån.

På Fria Sidor kan man läsa detta om USA:

USA är fullständigt korrupt på toppen. Folket är offer för ett maktövertagande av en korrupt och ondskefull maffia som inte har något problem alls att ljuga det egna folket rakt i ögonen. Faktum är att man ljuger om allt. Du kan inte lita på något alls som kommer från USA.

Det hela handlar om USAs påstådda månfärder. Om dessa månfärder faktiskt företogs, hur kommer det då sig att de inte längre kan ta sig till månen? Och hur kommer det sig att de talar om resor till Mars?Ny teknologi sprider sig snabbt över världen. Bilar, Internet, kärnkraft, flygplan, ultraljud, o.s.v. börjar någonstans i världen men utvecklas sedan med tiden och sprider sig till alla jordens hörn. Teknologin inte bara sprider sig geografiskt, den blir mer och mer utvecklad för varje år som går. Det finns inget teknologiskt område i mänsklighetens historia där teknologin utvecklas bakåt och där den inte spridits utom just Apollofärderna.

Inget annat land på jorden har satt någon människa på månen. Ryssland, Kina, Japan, EU, Storbritannien, Frankrike, Indien, Kanada – inget land har ens försökt sig på att göra det. Detta trots att den teknologi som användes 1969-1972 var synnerligen rudimentär. Vi hade då fortfarande räknare med remsa. Beräkningsförmågan i Apollofarkosten motsvarar den som idag finns i en ordinär miniräknare. Kassettbanden hade ännu inte haft sin storhetstid och den första enkla persondatorn ännu inte introducerats. Fundera på hur rimligt det är att inget annat land försökt sig på detta trots att det nu gått 50 år sedan USA så framgångsrikt genomförde projektet. Vill inte Ryssland se sin flagga där, vill inte Kina visa att också de kan? Fria Sidor

Om man börjar ljuga en gång så fortsätter man tills allting blir så absurt att man ständigt måste ändra sitt tidigare uttalande, vilket man kan se idag, då den judeledda Stora Satan å ena sidan lovar fred och å andra sidan hotar hela världen.

Det senaste landet i raden att bli hotat var Polen, Där judarnas kelgris Trump varit och invaggat säkerhet och nationalism i det polska folket för att detta folk idag ska få höra annat ljud i den amerikanska skällan...

USA pressar Polen om veto mot nya lagen

EU har sedan tidigare motsatt sig Polens försök att reformera sitt hårt kritiserade rättsväsende från kommunisttiden. Nu blandar sig även den amerikanska regeringen i frågan och kräver att maktdelningsprincipen i landet "respekteras", rapporterar CNN. Fria Tider

Men man vet ändå aldrig om USA ändrar sig igen, för judarna har ju allt sedan det ”glada 20-talet” utarbetat en ideologi i Frankfurtskolan om relativism, att även sanningen kan vara relativ, vilket vi idag kan se på Höganäs Folkhögskola, där eleverna bland annat får lära sig att kön bara är en social norm och att det nu gäller att vara normkritisk.

Nåväl, på sista tiden har jag själv tagit fasta på det!

Den norm vi har haft sedan mitten på 1800-talet och som sedan dess har accentueras under 1900-talet till ett crescendo, att judarna är helt utan skuld och att man ska värna denna lilla sårbara folkspillra. Den normen tillåter jag mig att vara kritisk till.

Det finns inget så vidrigt och parasitärt folkslag som judar. De ljuger och konspirerar för att lura till sig makten i de värdländer de tagit sig till, och de gör allt för att förstöra civilisationen. Därför borde denna parasitras isoleras för tid och evighet!

Istället för Frankfurtskolan håller jag mig till Demokratbloggens skola, för jag har blivit normkritisk mot att judar skulle vara det ”utvalda” folket!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar