söndag 23 juli 2017

Tänk så upprörande ändå!Stormade semifinalen i Swedish Open och gjorde Hitler-hälsning

Skandalscener utspelade sig under Swedish Open i Båstad på lördagen när en man iklädd en tröja från Nordiska Motståndsrörelsen gick in på planen, höjde armen och skrek "Hell seger".

– Jag blir så upprörd att jag skakar!, sade TV10:s kommentator.

– Han är nu avvisad, men det kommer upprättas en anmälan om olaga intrång, eventuellt brott mot ordningslagen, säger Mikael Nilsson, inre befäl på polisen i Helsingborg, till GP. Fria Tider

Om det är så lätt att göra pappskallar upprörda så är det bara bra. Att göra så stor sak av ett enda tecken är ju bevis nog att det pågår en sinnessjukdom i landet som fullständigt demolerar demokratin.

Om vidriga bögäckel kan gå på gatorna och demonstrera något av det sjukaste som finns (((Pride))) så borde väl för fan inte en Hitlerhälsning vara så förfärlig, era sjuka jävla pellejönsar!

Idioterna låter sig ledas av juden som talar om för dem att perversiteter av alla slag är något ”fiint” som man ska vara stolt över, och kommunpolitiker hänger upp bögflaggor på varenda kommunal flaggstång, som har betalats av skattebetalarna. Denna vidriga skändlighet till flagga.

Jag kommer ihåg på 80-talet, när Björn Skifs hade en rockshow på Öland. Turnén gick under semestertiden och hette badrock. Som reklam hängde man upp badhanddukar i flaggstängerna för att dra folk, men de fick man ta ner omedelbart, för det skulle vara detsamma som att ”skända” flaggstängerna som var betalda av skattebetalarna, enligt myndigheterna.

Men när juden vill skända våra flaggstänger med något av det vidrigaste som finns så är det inga problem. Juden kan också kommendera ut politikerna att stå och vifta med detta fanstyg framför TV-kamerorna, för juden äger ju massmedia, och har juden bestämt att skända och förnedra sitt eget värdfolk så är det bara att lyda.


Samma vidriga jävla jude talar om för folk att man ska pissa på sig av skräck om någon lyfter upp handen på ett visst sätt och uttalar ett visst uttryck. Då är det verkligen dags att avdramatisera Hitlerhälsningen genom att allt fler människor börjar använda den för att demonstrera kamp mot judens alla avskyvärda trick.

Vad är en Hitlerhälsning mot en invasion av mördare från tredje världen som juden prackar på oss?, annars får folk massmedia mot sig, så juden vill att vi ska ta emot vad för skit han än skickar på oss.

Att då ställa sig i givakt och göra en kamphälsning och utropa Hell Seger blir ett tydligt tecken på att den som gör det har fått upp ögonen för vår verklige fiende, juden, som man visar att man tar kamp mot, samtidigt som det blir en avdramatisering av tecken som juden vill att vi ska bli skärrade inför.

Själv är jag demokrat och vill varken ha judens diktatur eller nazistisk diktatur, men jag är absolut för att kamptecknet tillsammans med uttrycket Hell Seger kan bli alla vakna människors kampmetod mot juden!

Så sätt igång bara!  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar