måndag 31 juli 2017

Tro inte på fejkade opinionsundersökningar!Förtroendet för Stefan Löfven (S) stärks efter hanteringen av Transportstyrelsens IT-skandal. Hela 37 procent av svenskarna (+3 procent) uppger sig ha starkt eller mycket starkt förtroende för Löfven. Fria Tider

Det hade ju kunnat låta oroande om man tror på dessa undersökningar. Det borde ju närmast vara så att Löfven fullständigt krossats av den här skandalen.

Men så står det också i samma artikel:

I toppen ligger av någon anledning Annie Lööf (C) som har 40 procents förtroende (+5 procent), medan Miljöpartiets båda språkrör hamnar i botten i SVT/Novus mätning.

Det förklarar saken, för Majamös Pippi Långstjump som inte kan pjata jent äj ju med i Bildejbejsgjuppen.

Då spelar det ingen roll om hon kan prata rent eller inte, för JUDEN stödjer henne med sin rasistiska organisation som sträcker sig som en slemmig amöba över världen, och lägger sina pengar där JUDEN tjänar mest. Och JUDENS agenda är att äga hela världen och förslava alla folk under sig, och bestämmer JUDEN att opinionsmätningarna ska vara fejkade så ÄR de också fejkade.

Det blir ju också tydligt när man ser på judelakejen Trump. Han är ju så fejkad han kan bli.

Så egentligen går det framåt med gamla Sverige tack vare internet, men det ser ut som om det går bakåt på grund av fejkade nyheter och fejkade opinionsmätningar, valfusk och liknande.

Tappa inte hoppet. Det måste bara gå framåt med den information vi har idag. Det enda JUDEN och hans lakejer kan göra är att ljuga. Och eftersom lögnen har varit JUDENS vapen i tusentals år så är den det även idag.

Löfven är rökt, och det har han varit länge. Men lögnhalsar vill få honom att verka framgångsrik.

Men det spelar ingen roll, för Löfven är bara en spratteldocka i JUDENS händer, och samma sak med efterträdaren Pippi Långstjump!

Det visar sig när folk genomskådar myten om bortkastade röster som förrädarna och låtsasnationalisterna vill få oss att tro på. Vi har ingen Sveriges riksdag idag, vi har Sions riksdag, och varje röst på något av de åtta partierna blir en röst på JUDEN och då är det bortkastat.

Sluta rösta

Dela ut flygblad med nyheter och tala om vart man kan finna dem

Var inte rädda att höja handen och utropa Hell Seger, för det blir ett slag riktat direkt mot JUDEN

Gå på motståndsrörelsens 1 maj-demonstration

Man behöver inte alls vara nazist bara för att man demonsterar mot JUDEN med en snett utåtriktad hand följt av utropet Hell Seger.

Man behöver inte heller vara nazist bara för att man går i deras demonstrationståg. Man visar bara att man tycker att de kan behövas till en viss utsträckning. Svenska folket behöver en militaristisk motståndsrörelse!

Syftet är ju att istället för att rösta så visar vi på ett annat sätt vad vi tycker!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar