måndag 3 juli 2017

Vår sionistiska ockupationsregim har bjudit in 2000 islamistiska extremister i Sverige!Först en fråga:

Är det 40-talisterna som har bjudit in dessa terrorister, som låtsasnationalister till judelakejer vill göra gällande?

På internet vimlar det av kränkande bilder på det egna folket, som dessa låtsasnationalister plockar fram där de går i judens fotspår. Så oerhört tarvligt!

40-talisterna var den största generationen efter världskriget, och det betydde konkurrens om jobb, fattigdom för dem som inte kom först, och kamp för bättre levnadsförhållanden. Idag är många 40-talister fattigpensionärer.

Men diverse judelakejer som vill att man villkorslöst ska rösta på SD (sionistdemokraterna) tycker att det är lämpligt att skylla på sitt eget folk istället för att bevisa att Sverige idag styrs av en sionistisk ockupationsmakt.

Judarna gör allt för att åstadkomma folkmord på svenska folket, låtsasnationalisterna gör allt för att åstadkomma folkmord på det egna folket. Vari ligger skillnaden mellan de båda lägren?

Säpo: 2000 islamistiska extremister i Sverige

Nu har Säpochefen Anders Thornberg specificerat antalet våldsbejakande radikala islamister i Sverige. Det handlar om 2000 personer, rapporterar TT.

Det var den 16 juni som Säpos generaldirektör Anders Thornberg först meddelade att antalet våldsbejakande radikala islamister i Sverige har ökat dramatiskt och gått från hundratals till tusentals.

Nu specificerar han antalet till 2 000 islamistiska extremister. Fria Tider

En del låtsasnationalister påpekar att inte alla 40-talister är förrädare. Som om det skulle göra någon skillnad?

Vilka fler är det som ska utpekas? Ja, inte är det judarna i alla fall, och inte är det islamisterna heller i första hand, för först och främst ska våra kvinnor utpekas.Av alla kvinnor är det speciellt en typ som utpekas, och hon får stå modell för Sveriges alla kvinnor. Observera att hon framställs som ett fläskberg i samma höga grad som 40-talisten, men ändå ska kvinnor utpekas generellt, och Ingrid Carlqvist vill förbjuda kvinnlig rösträtt av den anledningen.

Först efter att den egna folkstammen har anklagats av dessa judelakejer till låtsasnationalister så kommer muhammedanerna. På tredje plats alltså!Nu börjar kontrajihadismens ”drottning” att mässa. Hon vet precis vad som står i koranen, och islam är det vidrigaste som finns, och just detta vidriga helvete har 40-talisterna tillsammans med kvinnorna släppt in.

Fy fan för svenskar med andra ord! I alla fall vissa svenskar. Men om det inte räcker med att peka ut halva befolkningen och en viss generation svenska män så kommer snart dessa judelakejer på ytterligare grupper svenskar som de kan peka ut.

Huvudsaken är att folk ska tro att det är svenskar som har förstört Sverige, inte utlänningar, och absolut inga judar, för de är ju Guds utvalda folk, och därmed goda!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar