onsdag 19 juli 2017

Våra svenska sederUngdomar ska ha roligt och vara ute och röra på sig. Och varför inte försöka slå ihjäl små djur som man kan träffa på lite här och var. Sånt är ju alltid trevligt och det piggar upp att kunna konstatera att man i alla fall är starkare än till exempel en igelkott.

Det är ju våra svenska seder och bruk! Vi har alltid slagit ihjäl igelkottar, inte för att jag minns att jag har gjort det, men det har jag förmodligen gjort men glömt bort det. Man är väl svensk för fan!

Ungdomar attackerade igelkott – slog ihjäl den med en planka

I söndags natt gick ungdomar till attack mot en försvarslös igelkott utanför en skola i Kristianstad. Händelsen rubriceras som djurplågeri, skriver 24kristianstad.se. Men det är knappast första gången sånt här inträffar. Fria Tider

Så alla ni som glömt bort att ni har slagit ihjäl små djur med plankor eller satt eld på en kanin för att gapskratta åt den när den skriker och springer, ta kontakt med Stefan Löfven om det, för han brukar känna till alla typiska svenska seder, som till exempel att det alltid har varit vanligt att gruppvåldta småflickor.Där ser ni!

Vi härstammar ju från vikingarna. Så visst är det tur att vi fått in fint folk i vårt land som kan uppfostra oss!

Det här var satir och Stefan Löfven borde avrättas för sina lögner om svenska folket och dess ”vanor” att våldta.

En dag kanske vi får ett fungerande rättssystem här i Sverige där uppenbara lögnhalsar får stränga straff om de samtidigt innehar politisk makt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar