måndag 31 juli 2017

Varför man INTE ska rösta på Sions RiksdagSverige är ett ockuperat land. Vi har ingen självbestämmande, och debatterna som hålls i riksdag och kommunstyrelser är inget annat än svammel.

Här är ett exempel.

Kostnaden för invandring. Ska det utredas eller inte?

Dårar och värdelösa nollor får hjärtsnörp bara de hör talas om en utredning för invandringens kostnader, för det vore för taskigt, så det så!

Sverigedemokraterna argumenterar för att riksdagens utredningstjänst ska ta fram siffrorna, trots att de vet att denna utredningstjänst kommer att frisera siffrorna ner i botten, men det ser ju i alla fall ut som om de står i någon slags opposition. Varför tar inte SD själva fram siffror och presenterar? Nej, för det skulle verka för radikalt, men röster vill de ha av medelsvensson.

Sedan kommer det en låtsasnationalist upp i talarstolen och ansluter sig till de pellejönsar som absolut inte vill att vi ska få veta kostnaden för denna kolonisering från tredje världen, men det får ju inte låta som om han står på samma sida som pellejönsarna som vill öka massinvandringen, så han argumenterar som så att vi vet att det är dyrt, så det behövs inga beräkningar.

Alltså! Summan av kardemumman av svamlet i Sions olika etablissemang är att om det ska komma fram kostnader så ska de vara friserade nedåt så att det inte ser så farligt ut (SD), eller så ska det inte komma fram några siffror alls, för vi vet att det är dyrt, samt att det är ju för jävla taskigt att ta fram siffror över huvud taget.Kommer ni ihåg SDs reklam i Stockholms tunnelbana som JUDENS lakejer rev ner med hjälp av polisen, som såg till att judelakejerna inte skulle skada sig medan de demolerade demokratin?

Idag är SD en kontrollerad opposition, och det är låtsasnationalisterna också trots att de vill låta radikalare.

Så länge folk går på myten med ”bortkastade röster” kommer den här lekstugan att fortsätta.

Titta på den här videon om ni orkar och tänk efter om det skulle vara bortkastat att inte rösta på någon av de här nollorna?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar