söndag 16 juli 2017

VargjaktenHar ni hört talas om det genetiska urvalet som sker i människans vardag, beroende på livsföring?

Man kan förändras som om man vore två helt olika arter. Antingen beter man sig som kaniner eller så beter man sig mer eftertänksamt och planerande som vargar.

Själv ser jag det som skillnaden mellan kollektivister och individualister, för det är ju faktiskt individualisterna som tänker medan kollektivisterna är konformister och följer minsta motståndets lag.

Det är också så att kollektivister hatar de individualistiska tänkarna för att de har så hög moral och alltid levererar de bästa svaren, vilket gör kollektivisterna avundsjuka och hatiska.

Våra samhällsproblem handlar mycket om denna psykologiska kamp mellan dessa genetiska skillnader på människotyper. Antingen ska vi uppfostras som kollektivister och göra och tänka som alla andra eller så ska vi vara självständiga.

Det brukar också alltid vara så att individualisterna är en minoritet, men det brukar räcka med ett fåtal för att förbättra historiens gång för det stora flertalet, så individualisterna räddar faktiskt samhället.

Men skillnaden är som om individualisterna är som en flock vargar, de som alltid har förföljts och jagats, trots att en vargstam håller viltet i naturen frisk och sund, så vargarna behövs, precis som individualisterna i människans värld.

Men nu har det blivit vargjakt på gång. Trummorna hörs allt tydligare och Stora och Lilla Satan samlar sina arméer och börjar storma tillsammans med förtryckarorganisationen Nato.

Vi individualister blir jagade och det demokratiska systemet ska krossas!

Hysch... Lyssna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar