måndag 10 juli 2017

”Vi behöver arbetskraftsinvandring”Det var inte bara 32-dels negern som babblade om behovet av arbetskraftsinvandring, utan hela 7-klövern var med på det tåget.

Idag ökar arbetslösheten. Dock skedde det ingen undanträngningseffekt på arbetsmarknaden som det vidriga sionistpacket hade tänkt sig, för arbetsgivarna insåg tidigt nog att anställa svenskar istället för de lycksökare som inbjudits av förrädarna till Sverige.

Men den undanträngningseffekt vi istället fick var på välfärden i form av sjukvård, pensioner och annat. Dessutom ökade fattigdomen i form av en förfallen infrastruktur och nedrustning av försvarsmakten. Sverige konsumerar idag för lånade pengar, vilket innebär en stor fara för Sveriges säkerhet.

Men vissa börjar inse det nu!

Asylinvandringen får arbetslösheten att öka

Arbetslösheten i Sverige ökar för tredje månaden i rad. Orsaken är den stora asylinvandringen till Sverige, skriver Ekot. Bland inrikesfödda är arbetslösheten 3,8 procent och fortsätter minska. Men bland personer födda utomlands är den nästan 22 procent. Särskilt utomeuropeiska invandrare är arbetslösa.

– Att arbetslösheten stiger beror främst på att arbetskraften ökar, främst av det tillskott som utrikesfödda utgör, säger Johan Bissman, tillförordnad analyschef på Arbetsförmedlingen, till Ekot.

Skillnaden mellan svenskar och invandrare är extrem. Bland inrikesfödda är arbetslösheten inte mer än 3,8 procent, men bland utrikesfödda är den 21,7 procent. Arbetslösheten ökar som mest bland människor födda utanför Europa, skriver Ekot.

Bland svenskar och europeiska invandrare minskar däremot arbetslösheten. Fria Tider

Internetrevolutionen går inte att stoppa, hur mycket än sionisterna vill det. Sanningen kommer alltid fram. Tidigare kunde förrädarna driva med folket genom att ge dem fel information, men nu med den nya öppenheten som internet erbjuder så blir det allt fler myndigheter och massmedia som börjar ta bladet ur munnen.

Johan Bissman, tillförordnad analyschef på Arbetsförmedlingen

Arbetslösheten ökar som mest bland människor födda utanför Europa, skriver Ekot.

Bland svenskar och europeiska invandrare minskar däremot arbetslösheten.

Allt detta visar att haren springer tillbaka i sina egna fotspår igen, tack vare internetrevolutionen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar