fredag 4 augusti 2017

Äckeljönsar är ansvariga för Sveriges undergångGissa om de ansvariga i riksdag och regering är riktiga i huvudet? Nej, de är äckliga svin!Tidigare finansminister Anders Borg (M) spårade ur totalt på en fest förra veckan. Han visade sin penis, tog andra män mellan benen och kallade kvinnor för "hora" och "slampa", skriver Aftonbladet.

– Jag var på fest i helgen och drabbades av en blackout, skriver Anders Borg själv om händelsen på sin Facebook. Fria Tider

Nu ser vi svart på vitt vad det är för slags klientel som folk indoktrineras att rösta på vart fjärde år.

Bry er inte om valrörelsen, för den är JUDENS pornografi för att kåta upp er på att rösta på något av de olika perversa och obehagliga alternativ som finns där.

Valrörelsen är bara ett annat sätt att ha en Pride-festival på. Allehanda äckel och slödder ställer upp, men på Pride finns ännu ingen möjlighet att rösta, du får vänta till valrörelsen, för då blir det äckligt värre.

Hade du kanske tänkt rösta på Fröken Åkesson? Han som så gärna vill delta i Pride men inte får, så han tar istället en livvakt med sig och går på bögklubb och sitter där i flera timmar.

Jag vet inte om Fröken Åkesson har sugit kuk, men Anders Borg har helt säkert gjort det, så om du ändå tänker rösta nästa år så är du själv inget annat än en kåtbock, och själva röstandet blir som ett samlag med JUDEN!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar