måndag 7 augusti 2017

Allt fler Av Stora Satans vapen i talibanernas händerSå här skriver Nya Tider:

I talibanernas propagandavideor börjar det bli allt vanligare att se amerikanska vapen och utrustning. Inte sällan avancerade sådana. De har erövrats i strid eller ännu oftare sålts av demoraliserade afghanska soldater och korrupta officerare och regeringstjänstemän på högre nivå.

Denna verklighet, som USA inte gärna talar högt om, börjar nu märkas på slagfälten. Afghanska soldater tränade och utbildade av USA lider förluster mot en inte bara välmotiverad men nu också mer välbeväpnad fiende. Allt oftare bättre beväpnad än regeringssoldaterna. Nya Tider

Vet ni vad jag tror? Jag tror att det är samma veva som förra gången Talibanerna skapades, och de skapades av Stora och Lilla Satan för att ställa till ett helvete i världen.

Det är ju bevisat nu att ISIS har skapats på det sättet, och det har också framkommit att ISIS har bett Lilla Satan om ursäkt för att råkat ha skadat en israelisk soldat, så varför skulle vapnen ”ha erövrats i strid” eller ”sålts av demoraliserade afghanska soldater och korrupta officerare” när JUDENS CIA kan ha delat ut dem precis som förr?

Varför vill Stora och Lilla Satan ha igång ett tredje världskrig med udden riktad mot Ryssland, om de inte samtidigt ser till att de har tillräckligt många fanatiska soldater till uppgiften.

Det är nämligen så att återfallsförbrytare kallas återfallsförbrytare just för att de återfaller i brottslighet, vilket har blivit mer än tydligt på det här blogginlägget som visar den allra grövsta brottslighet som man över huvud taget kan tänka sig.

Så då återstår frågan: Är dessa folkmördare, som i sin tur styrs av en framavlad parasitras som i alla tider, åtminstone flera tusen år, nu inte längre återfallsförbrytare?

Uttrycket Stora och Lilla Satan har inte jag hittat på, det har funnits i minst hundra år!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar