fredag 4 augusti 2017

Ännu en SD:are som kan komma att uteslutas ur SionistdemokraternaVi vet ju vilket rövsniffarparti till JUDEN som SD har blivit, och har JUDEN bestämt att bögflaggor ska upp så får man inte säga emot, men det gör den här SD:aren.Den närmaste veckan kommer regnbågsflaggan hissas vid kommunhuset i skånska Hörby för att uppmärksamma Pridefestivalen i Malmö, skriver kommunen skrytsamt på sin hemsida. Men Sverigedemokraternas gruppledare Stefan Borg tycker det är en dålig idé och anser inte att en kommun ska syssla med sexualitet.

– Det är mycket glädjande att vi nu i Hörby kan se Pride-flaggan stolt röra sig i vinden, säger kommunstyrelsens ordförande Susanne Meijer (S).

"Prideflaggan är en symbol för varje människas rätt att vara stolt över sin egen sexuella identitet och uppmärksammar mångfalden i människans sexuella läggningar och könsidentitet", skriver kommunen.

Men Sverigedemokraternas gruppledare, Stefan Borg, håller inte med.

– En kommun ska inte ägna sig åt att flagga för privata saker som sexualitet. Det bör vara en sak för individens privatliv och inget man gör en politisk affär av. Därför tycker jag det är dåligt, särskilt som man betänker att kommunen varit dålig på att flagga på de nationella flaggdagarna, säger Stefan Borg till SkD. Fria Tider

Anna Hagwall var en annan SD:are, som åkte ut så det rungade om det, bara för att hon tyckte att tidningarna skulle ha större ägarspridning. Hon sa inte ens att de var judestyrda, hon sa bara att de skulle ha större ägarspridning. Svisch, ut bara!När Ryssland förbjöd Pride reagerade JUDENS svenska regering med att bojkotta OS i Sotji, Ryssland. Sionistdemokraterna kommer aldrig att vilja ha med en som öppet säger att han inte är pervers.

Kom ihåg att Fröken Åkesson gärna velat gå med i Pride, men han fick inte vara med, snyft!

Senare tog Fröken Åkesson med sig en av skattebetalarna betald livvakt och gick på bögklubb och satt där i flera timmar, medan bögarna blängde snett på honom och ville få ut honom. Men Fröken Åkesson går ju JUDENS ärenden och då sitter han där han har blivit placerad.

Nu återstår bara att JUDEN ska placera SD:aren Stefan Borg utanför, så alla ser att SD inte ska uttalas Sverigedemokraterna, utan istället ska det uttalas Sionistdemokraterna!1 kommentar:

  1. Fröken Åkesson får väl helt enkelt dra på sig en burka så kan han gå i den perversa paraden helt anonymt. Om det nu är så viktigt att fjäska för PK-kräken.

    SvaraRadera