fredag 4 augusti 2017

De JUDE-ockuperade EU ländernas regeringar gör allt för att påskynda folkmordet på européer!JUDENS ockupationsvapen är banker och massmedia, nu är det meningen att vi ska dö!Peter Sweden på plats från asylkaosets Sicilien: "Här byter de befolkning på Europa – i smyg"
  • Peter Imanuelsen rapporterar för Fria Tiders räkning från hamnstäderna Pozzallo och Catania
  • Här skriver han om en storskalig folkförflyttning från tredje världen till Europa som frivillig­organisationer och myndigheter gör allt för att mörka
Flyktingkrisen är en lögn. Vad det egentligen handlar om är en organiserad omflyttning av befolkningar från Afrika till Europa – och det är de europeiska regeringarna som står bakom operationen. Det skriver den internationellt uppmärksammade Twitter-profilen Peter Imanuelsen, känd som "Peter Sweden", som i slutet av juli besökte Sicilien för att undersöka drivkrafterna bakom asylkaoset.

(Läs HELA artikeln på FRIA TIDER, den är mycket upprörande!)

När ni har läst den artikeln förstår ni att vi MÅSTE sätta hårt mot hårt. JUDEN äger Europa idag genom att ha infiltrerat de olika etablissemangen under hela tiden sedan andra världskriget, och nu vill JUDEN utrota oss så att (((han))) blir ensam herre på täppan och kan förslava världens befolkningar som (((han))) vill!

Vi får inte låta det ske!

Därför är det viktigt att vi ger Motståndsrörelsen så mycket stöd vi kan.

Gå med i deras demonstrationer och se till att de får så stort stöd som möjligt. Man kan gå med där som stöd till Motståndsrörelsen utan att själv behöva vara nationalsocialist. Man visar bara att man tycker att de behövs och att de får vårt stöd.

Det betyder mycket för kampen, för nu gäller det ju vårt liv, och då är det faktiskt bättre att hamna i en nazistisk diktatur istället för att bli JUDENS slav.

Många har lärt sig hur ruskig koranen är, men det är mycket som talar för att koranens nya testamente är skrivet av JUDEN, för det påminner väldigt mycket om (((Talmud))), som till och med är oerhört mycket grymmare än koranen, hur vidrig man än tycker att koranen är.

Hellre ett nazistiskt Sverige än att sluta som slav under Talmud, som säger att icke-judar (goyim) är värre än grisar och hundar.

Varken muhammedaner eller JUDEN tycker om grisar och hundar, att då vara värre än dessa djur innebär en fara för vår avkomma att bli grovt skändade i hela deras liv.

Önskar vi det för vår avkomma?

Man går inte med i Motståndsrörelsen för att gå med i deras demonstration. Själva är de uniformerade medan de som går med som stöd är civilklädda, så det blir tydligt att de civilklädda endast visar stöd för organisationen och vill att den ska finnas:Passa på den 30 september i Göteborg, för då planerar Motståndsrörelsen en demonstration. Läs mer om den HÄR!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar